Πρώην παίκτρια του The Voice κατήγγειλε πασίγνωστο μουσικό παραγωγό για σεξουαλική παρενόχληση

«Στο αμάξι προσπάθησε να βάλει τα χέρια του στα πόδια μου και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του The Voice κατήγγειλε πασίγνωστο μουσικό παραγωγό για σεξουαλική παρενόχληση

Πρώην παίκτρια του The Voice η οποία συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του μουσικού show, κατήγγειλε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 σεξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστο μουσικό παραγωγό.

Όπως αποκάλυψε, η σχέση τους ξεκίνησε πολύ καλά, είχαν καλή συνεργασία και πλάνα για να κάνουν μαζί όμορφα πράγματα στη μουσική.

Αυτή η πρώην παίκτρια του The Voice κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση

«Έχω ταραχτεί και μόνο που το σκέφτομαι. Αν με ρωτούσες δύο χρόνια πριν, που συνέβη το περιστατικό, δεν θα μπορούσα ούτε να αρθρώσω λέξη. Τώρα σιγά σιγά έχει περάσει ο καιρός, έχω αποδεχθεί τι συνέβη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και ειδικά για μία γυναίκα, που είναι μόνη της, να προσπαθεί να κυνηγάει το όνειρό της και να εκμεταλλεύεται οποιοσδήποτε έχει την εξουσία για λίγη ικανοποίηση. Ειδικά όταν έχεις έναν άνθρωπο που σου λέει “δεν σε θέλω”», αποκάλυψε αρχικά η Αλεξία Χιώτη.

Δείτε επίσης: Τους ''ξηλώνει'' όλους ο Ατζούν Ιλιτζαλί - Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στο μουσικό show

«Η γνωριμία μας ξεκίνησε πολύ καλά, εξαιρετική συνεργασία. Είχαμε βάλει πλάνα να κάνουμε και εγώ ως καλλιτέχνης και εκείνος σαν παραγωγός πολύ όμορφα πράγματα, μέχρι που δεν ξέρω... ξαφνικά άρχισε να συμπεριφέρεται αρκετά χυδαία και βίαια. Ήταν επιθετικός σε σημείο που ενώ είχα επαγγελματικά ραντεβού καταλήγω άθελά μου σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Θα μου πεις τώρα “πόσο χαζή μπορεί να είσαι”. Κι όμως είμαι γιατί εγώ στην Αθήνα καταγόμενη από το Άργος, κινούμαι μόνο με τρένα, δεν οδηγώ καν και δεν ξέρω ποιον δρόμο να πάρω.

Τον ρώτησα που πάμε και μου απάντησε ότι πηγαίναμε σε ένα ξενοδοχείο. Του κάνω να "κάνουμε τι; Δεν είχαμε ραντεβού στο τάδε;", ε μου λέει "Ντάξει τώρα πάμε εκεί πέρα σε ένα δωμάτιο". Του λέω “σοβαρά μιλάς; Σου έδωσε εγώ τέτοιο δικαίωμα;” και ανοίγω την πόρτα και φεύγω. Στο αμάξι προσπάθησε να βάλει τα χέρια του στα πόδια μου που πέρναγε κανένα αυτοκίνητο, θα έπαιρνε το πρώτο αυτοκίνητο που έβρισαν να πάω σε ένα Αστυνομικό Τμήμα να το καταγγείλω. Δυστυχώς εκείνη την ώρα ήμουν μόνη μου, σε απόλυτο σοκ. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω τι να κάνω, να κλάψω, να γελάσω, να ουρλιάξω... Με παρακαλούσε και μου έλεγε ακόμη και “κάνε μου τη χάρη”».

«Να μου πεις τώρα τι γύρευες εκεί; Εμένα ήταν δουλειά μου και εφόσον ήταν συνεργάτης μου δεν είχα κάτι να φοβηθώ εφόσον ήταν και γνωστός της οικογένειας μου. Είχαν αυτή την πεποίθηση πως αφού γνωρίζει και τον πατέρα μου, δεν θα τολμήσει μα κάμει κάτι τέτοιο», συνέχισε.

«Μετά αφορά αυτό έγινε ακόμη χειρότερα. Έβρισκε αφορμές να με παίρνει τηλέφωνο για δουλειά. Τελικά κατέληξε να σταματάει να παίζουν τα τραγούδια μου», είπε στην συνέχεια και συμπλήρωσε «Μετά ξεκίνησαν οι απειλές».