«Θα θέλαμε να...» - Η Δέσποινα Καμπούρη αποκαλύπτει πρώτη φορά λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Το πρόσημο για τον απολογισμό της χρονιάς»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Θα θέλαμε να...» - Η Δέσποινα Καμπούρη αποκαλύπτει πρώτη φορά λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό της μέλλον

Το πρωί της Τετάρτης (4/5) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωινό μας» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε η Δέσποινα Καμπούρη. Η γνωστή δημοσιογράφος του MEGA, μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στο Μεγάλο Κανάλι, την φιλία της με την ομάδα της εκπομπής της, αλλά και την αγάπη που έχει στην Δανάη Μπάρκα.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Καμπούρη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Το πρόσημο για τον απολογισμό της χρονιάς είναι θετικό γιατί είμαστε χαρούμενοι και περνάμε καλά. Η διάθεσή μου είναι θετική να συνεχίσω στο Mega, αλλά δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με το κανάλι. Θα θέλαμε να συνεχίσουμε με τις καλύτερες συνθήκες γιατί είμαστε μια ομάδα που έχει δέσει.

Θα ήμουν θετική στο να ακολουθήσω τη Δανάη αν η εκπομπή άλλαζε ώρα και μέρα. Είναι πολύ μακρινό το σενάριο να κάνω δική μου εκπομπή. Η Δανάη είναι μια πολύ καλή μου φίλη και την αγαπώ», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Δανάη Μπάρκα είχε αναφερθεί στην ομάδα της από το Πάμε Δανάη με τα καλύτερα λόγια.

«Η σεζόν είναι τέλεια, τα περνάμε πολύ ωραία, όπως ακριβώς βλέπετε, γελάμε πολύ, κάνουμε τις τρέλες μας και προσπαθούμε να είμαστε μια ωραία παρέα. Κοίταξε αυτά τα ξέρετε καλύτερα εσείς, χρονικά τουλάχιστον, ότι ούτε είμαι σε θέση να τα αποκαλύψω, ούτε είναι η ώρα.

Έχω μια μεγάλη αγάπη κι ένα μεγάλο σεβασμό για το κανάλι, που ανήκω, είναι πολύ νωρίς ακόμα, ο Μάρτης είναι ακόμα...φαντάζομαι προς το Πάσχα θα είναι αυτά ανακοινώσιμα.

Η διάθεσή μου είναι η καλύτερη, η διάθεση μου είναι να βρίσκομαι σε ομάδες, που έχουμε κοινό όραμα και αισθητική και κοινά θέλω και σε ένα κανάλι που μας αγαπάει, μας έχει στηρίξει, μας φροντίζει και το φροντίζουμε, που αυτή τη στιγμή είναι το Mega», είπε η Δανάη Μπάρκα.