«Από την στιγμή που...» - Ο λόγος που ο Τάσος Τρύφωνος δεν «έκοψε» τη δήλωση του Λιάνη για την Βουγιουκλάκη

Έχει προκαλέσει δεκάδες αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κύπρου “Ήρθε κι έδεσε” βρέθηκε ο Τάσος Τρύφωνος. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων και για την δήλωση που του έκανε πρόσφατα ο Γιώργος Λιάνης για την Αλίκη Βουγιουκλάκη η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις (δείτε εδώ).

Ο ίδιος λοιπόν ανέφερε πως αρκετές φορές έχει κόψει δηλώσεις καλεσμένων του στο μοντάζ προκειμένου να τους “προστατέψει” ενώ εξήγησε τον λόγο που δεν έκανε το ίδιο με την δήλωση του Γιώργου Λιάνη.

Οι δηλώσεις του Τάσου Τρύφωνος για τον Γιώργο Λιάνη

«Έχει τύχει άνθρωποι να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν να μη βάλω κάτι στη συνέντευξη γιατί ήταν κάτι που δεν έπρεπε να πουν, όπως έχει τύχει να το κάνω και από μόνος μου για να προστατέψω ανθρώπους. Μια πολύ σπουδαία τραγουδίστρια για παράδειγμα, μου είπε, “άμα κυκλοφορείς με τα μίνι στον δρόμο, πως περιμένεις να μη σε πειράξουν;” και το έκοψα από μόνος μου για να μη γίνει...

Τη δήλωση του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη θα την πέταγα εάν δεν ήταν γραμμένη στο βιβλίο του δυο χρόνια. Εάν δεν υπήρχε καταγεγραμμένο σε βιβλίο, στο μοντάζ μάλλον θα το έκοβα. Από τη στιγμή όμως που ήταν γραμμένο στο βιβλίο, που κυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια και μάλιστα πρόκειται για ένα βιβλίο με μεγάλη προβολή, σκέφτηκα πως ό,τι έχει γραφεί στο βιβλίο πριν δυο χρόνια, είναι γνωστό, αλλιώς θα το έκοβα γιατί ούτε εμένα μου αρέσει αυτό που γίνεται τώρα.

Ο Γιώργος Λιάνης είναι ένας κύριος, δεν είναι χυδαίος, σου μιλάει και νομίζεις ότι σου μιλάει ένας ποιητής… Ούτε ήθελε να θίξει τη Βουγιουκλάκη ο Λιάνης… Με τις γυναίκες είναι σαν να κρατάει στα χέρια του ένα εύθραυστο λουλούδι αν δεις πως μιλάει γι’ αυτές. Στενοχωρήθηκα με αυτό που έγινε» είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

Η μήνυση που έλαβε ο Λιάνης από τον γιο της Βουγιουκλάκη μετά τις δηλώσεις του

«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί πολύ συγκροτημένο με πολλά ταλέντα με μόρφωση. Έχει μία αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του, γιατί εκείνη μητέρα του όταν ήταν μικρός ουσιαστικά ήταν μητέρα και πατέρας όσο μου έχει πει ο ίδιος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα του. Η σχέση του Γιάννη Παπαμιχάλη με την μητέρα του ήταν μοναδικές. Μας πήρε λοιπόν μία ημέρα τηλέφωνο, μίλησε με τον συνεργάτη μου τον κ. Γιάννη Παπαριστείδη, κι εξέφρασε μία τεράστια λύπη, ήταν συντετριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κ. Λιάνη.

Προσπάθησε ο κ. Παπαριστείδης και μετά εγώ να τον συνεφέρουμε, να έρθει σε μια νηφαλιότητα. Αισθανόταν συντριβή και δεν υπερβάλλω. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις σχέσεις που έχει ένα παιδί με την μάνα ή με τον πατέρα ακόμη και αν έχουν φύγει πολλά χρόνια. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος, ότι το ευλαβικό αίσθημα που έχει το κάθε παιδί με στην ανάμνηση της μάνας και του πατέρα ότι επλήγει βάναυσα και στην κουβέντα που κάναμε μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εναντίον του κ. Λιάνη» ανακοίνωσε ο δικηγόρος του κ. Δημητρακόπουλος.