Ανατριχίλα - Η συγκινητική φωτογραφία της Ρένας Κουμιώτη και του Ανδρέα Μπαρκούλη λίγο πριν τον θάνατό του  

Μια μέρα πριν φύγει από την ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Από την ζωή έφυγε πριν μερικά 24ωρα η Ρένα Κουμιώτη, με την είδηση της απώλειάς της να σκορπίζει σε όλη την χώρα πολύ μεγάλη θλίψη. Η αγαπημένη και σπουδαία τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη για τη ζωή της, ωστόσο δεν άντεξε και "έσβησε".

Τα αγαπημένα της πρόσωπο της αποχαιρέτησαν χθες 4/4 και την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία -δείτε εώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία.

Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, με τον οποίο η Ρένα Κουμιώτη είχε μια στενή σχέση, δημοσίευσε σήμερα 5/4 στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια πολύ συγκινητική φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τους δυο καλλιτέχνες μαζί.

Ειδικότερα, βλέπουμε τη Ρένα Κουμιώτη να κρατά το χέρι του Ανδρέα Μπάρκουλη, στο κρεβάτι του νοσοκομείου και να του τραγουδάει το τραγούδι «Σαν χελιδονάκι στο μπαλκόνι μου».

Η συγκινητική φωτογραφία της Ρένας Κουμιώτη και του Ανδρέα Μπαρκούλη λίγο πριν τον θάνατό του

«Η ΡΕΝΑ ΚΟΥΜΙΩΤΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ…ΣΑΝ ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ….ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ…..ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΈΝΑ ΚΑΙ ΤΟΎ ΤΡΑΓΟΎΔΗΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ….. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΡΕΝΑ ΜΟΥ …», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Μπάρκουλη.

Η ΡΕΝΑ ΚΟΥΜΙΩΤΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ...ΣΑΝ ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Ο...

Posted by Μαιρη Μπαρκουλη on Wednesday, April 5, 2023

Τα λόγια των αγαπημένων προσώπων της Κουμιώτη στην κηδεία της

Η κάμερα της εκπομπής του STAR, Αλήθειες με την Ζήνα βρέθηκε εκεί, και πολλοί από τους διάσημους που την γνώριζαν καλά έκαναν μερικές δηλώσεις οι οποίες συγκίνησαν.

Ανάμεσά τους είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος εξήγησε πως η ίδια του είχε σταθεί πολύ ως φίλη σε δύσκολες στιγμές, ο Μανώλης Μητσιάς, αλλά και η Λιζέτα Νικολάου. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, πολλοί προσπαθούσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους και προσπάθησαν να φανούν δυνατοί.

«Πέρα από φίλη είναι μία από τις πιο σπάνιες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού. Με τίμησε με τη φιλία της και σε δύσκολη στιγμή που υπήρχε σε πολύ δικό μου πρόσωπο, στάθηκε αρωγός, εμψυχώτρια, γιατί είχε περάσει και η ίδια μία πολύ βαριά ασθένεια και θεωρούσε ότι βοηθάει τους άλλους με το να εμψυχώνει κάποιον άλλο όταν περνάει το ίδιο πρόβλημα. Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Από πλευράς του ο Μανώλης Μητσιάς επισήμανε: «Μαζί ξεκινήσαμε. Έχω ζήσει πολύ ωραίες στιγμές με την Ρένα. Ήταν πραγματικά μία καταπληκτική τραγουδίστρια. Αδίκησε τον εαυτό της η ίδια, αλλά ήταν σπουδαία».

Ενώ η Λιζέτα Νικολάου ανέφερε: «Ήταν και φίλη, δουλέψαμε και μαζί. Ήταν ωραίος άνθρωπος, πανέξυπνη. Τι να πει κανείς για την Ρένα».