Δε διέψευσε τίποτα! «Κοιτάξτε, η Ελεονώρα είναι...» - Η απάντηση του Ζουγανέλη για τη νέα σχέση της κόρης του

Ερωτήθηκε κανονικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δε διέψευσε τίποτα! «Κοιτάξτε, η Ελεονώρα είναι...» - Η απάντηση του Ζουγανέλη για τη νέα σχέση της κόρης του

Εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστό, πως η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει κάτι νέο στη ζωή της και συγκεκριμένα κάτι, που την ανανεώνει σε ό,τι αφορά τον τομέα των ερωτικών λίγο μετά το διαζύγιό, που πήρε.

Ο λόγος για τις φήμες, που τη θέλουν σε σχέση με το Νίκο Συρίγο, με τους δύο ωστόσο να μην έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει για την ώρα, όσα λέγονται για την προσωπική τους ζωή (δείτε εδώ αναλυτικά όσα λέγονται για το νέο ζευγάρι).

Η πρώτη δημόσια αντίδραση ήρθε λοιπόν την Πέμπτη 6/4 από τον πατέρα της τραγουδίστριας, Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος έκανε δηλώσεις στο Breakfast at star μιλώντας για συγκεκριμένα για την κόρη του.

Ο ηθοποιός ερωτήθηκε κανονικά για τη νέα σχέση της Ελεονώρας με τον ίδιο να μην αποφεύγει το θέμα, αφού ήδη έχει πάρει μεγάλη διάσταση, προστατεύοντας την παράλληλα στο βαθμό, που μπορούσε!

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουαγανέλη για την Ελεονώρα Ζουγανέλη

«Τώρα ακούστε κάτι, να είστε καλά, να κάνετε τη δουλειά σας, με ενοχλεί κάτι, που είναι αδιάκριτο! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά. Είναι δυνατόν να μη μιλάω με την Ελεονώρα; Είναι παιδί μου...Κοιτάξτε, η Ελεονώρα είναι και πάει πάρα πολύ καλά», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η φωτογραφία του Νίκου Συρίγου με την Ζουγανέλη στο Instagram

Πριν από περίπου 2 χρόνια και συγκεκριμένα στις 14 Σεπτεμβρίου του 2021 ο Νίκος Συρίγος είχε πάρει συνέντευξη από την Ελεωνόρα και την ίδια μέρα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου στην λεζάντα είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Ελεωνόρα… η θάλασσα».