Ευχάριστα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια

Λύθηκε το μυστήριο με το συμβόλαιο της στον ΑΝΤ1

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια

Το πρωί της Πέμπτης (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκαν στην Ζέτα Μακρυπούλια και το συμβόλαιο της με το κανάλι του Αμαρουσίου. Η γνωστή παρουσιάστρια, που τις τελευταίες εβδομάδες μετά τα αποκαλυπτήρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ίδια και το τηλεοπτικό της μέλλον στο συγκεκριμένο κανάλι (δείτε εδώ τα λόγια του) σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, παραμένει στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Μπορέι όμως να μείνει στον ΑΝΤ1, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσει και στο Ρουκ Ζούκ. Η ίδια είχε δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «Οι προδότες».

Οι τελευταίες πληροφορίες για το συμβόλαιο της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, η Ζέτα Μακρυπούλια θα έμενε στο κανάλι του Αμαρουσίου, ώστε να παρουσιάζει το νέο τηλεπαιχνίδι «Οι προδότες» αλλά τελικά, λόγω φόρτου εργασίας, δεν θα τα καταφέρει, διότι οι απαιτήσεις θα είναι αρκετές.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται στον ΑΝΤ1 από το 2010 όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε το χορευτικό show του ΑΝΤ1, Dancing with the Stars. Το 2014 παρουσίασε το show του MEGA, «Just the 2 Of Us» και το 2015 παρουσίασε τα "Βραβεία Madame Figaro - Γυναίκες της Χρονιάς" που προβλήθηκαν από το Epsilon TV καθώς και από το κανάλι Sigma TV της Κύπρου.

Το 2016, επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και την ίδια σεζόν (2016-2017) πρωταγωνίστησε στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα». Μετά το πρόωρο τέλος της σειράς, ανέλαβε τη παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» στο ίδιο κανάλι, το οποίο, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, ανανεώθηκε για άλλες δύο σεζόν και συνεχίζεται ακόμα. Στις αρχές του 2018, ξεκίνησε να παρουσιάζει το βραδινό show "Sunday Live" μαζί με τον Νίκο Μουτσινά αλλά διεκόπη σύντομα λόγω τηλεθέασης. Τη σεζόν 2019-2020 παρουσίασε το ελληνικό μουσικό σόου "The Final Four".