Όνομα "έκπληξη" - Ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1

Είχαμε καιρό να τον δούμε στην τηλεόραση!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Όνομα

Το πρωί της Πέμπτς (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@Star» προβλήθηκε το ρεπορτάζ για την αντικατάσταση του Μάρκου Σεφερλή, για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, στο κανάλι του ΑΝΤ1. Σούσουρο έχει γίνει τον τελευταίο καιρό μετά τα αποκαλυπτήρια του παρουσιαστή του 5x5, που ακόμη δεν έχει τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν και ανακοινώθηκε από το κανάλι του ΣΚΑΙ η επόμενη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες εβδομάδες από την εφημερίδα Real Life, ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάσει το απογευματινό τηλεπαιχνίδι «Η μαμά σου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική μου» από τις 17:00-19:00, από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης: «Μέχρι εδώ...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής θα εμφανίζεται και τα Σαββατοκύριακα. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως θα προβάλλονται οι θεατρικές του παραστάσεις από το παρελθόν, των οποίων έχει εκείνος όλα τα δικαιώματα ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να υπάρχει και δεύτερη εκπομπή στα σκαριά και συγκεκριμένα μια ελληνική σειρά, η οποία αν όλα πάνε καλά, θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Η εν λόγω σειρά φαίνεται πως θα είναι οικογενειακή, με αρκετούς πρωταγωνιστές και θα προέρχεται η βασική της ιδέα από σειρά της λατινικής Αμερικής.

Ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή στον Αντ1

Ο λόγος για τον... Κρατερό Κατσούλη!

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Μάρκο Σεφερλή

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις», αναγράφει η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Μάρκος Σεφερλής