Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού από γνωστό Έλληνα τράπερ - Οι δηλώσεις του δικηγόρου του

«Δεν έχει συμμετοχή σε πράξη που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού από γνωστό Έλληνα τράπερ - Οι δηλώσεις του δικηγόρου του

Μια νέα υπόθεση βιασμού έχει βγει στο φως τη δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, στην οποία εμπλέκεται γνωστός τράπερ αλλά και συνεργάτης του κάτι, που εν τέλει μετατρέπει την κατηγορία σε ομαδικό βιασμό.

Καταγγέλλουσα είναι μία νεαρή φοιτήτρια, η οποία περιέγραψε στις αρχές του Ρεθύμνου το περιστατικό, που όπως αναφέρει έζησε παρά τη θέλησή της. Από τη μεριά του ο φερόμενος δράστης την Τετάρτη 5/4 παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου (δείτε εδώ αναλυτικά).

Οι εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού από γνωστό τράπερ

Την Πέμπτη 6/4 μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό μας έγιναν γνωστές νέες πληροφορίες και εξελίξεις για την υπόθεση, με το δικηγόρο του τράπερ να κάνει δημόσια δηλώσεις, υπερασπιζόμενος τον πελάτη του και τονίζοντας, πως δεν έχει κάνει κάποια πράξη, που να διώκεται ποινικά.

Ξέσπασε η μητέρα του τράπερ που κατηγορείται για βιασμό

Η μητέρα του τράπερ μίλησε στην εκπομπή «Τ-live» για την κατάσταση, που βρίσκεται ο γιός της, αλλά υποστήριξε πως όλα αυτά είναι ψέματα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά το παιδί της.

«Είναι ψευδές, αυτό έχω να πω. Ο γιος μου μού είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά εκεί πέρα και δεν έχει κάνει τίποτα. Οπότε τον πιστεύω. Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και από όσο ξέρω δεν έχει βρεθεί το DNA του γιου μου. Δεν κρύβεται το παιδί μου από τις Αρχές, είναι στις Αρχές αυτή τη στιγμή, δεν κρύβεται, δεν αναζητείται», είπε νευριασμένη η μητέρα του 24χρονου.