«Δεν ισχύει αυτό σας παρακαλώ! Μην το διαβάζετε» - Ενοχλημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ισχύει αυτό σας παρακαλώ! Μην το διαβάζετε» - Ενοχλημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το πλατό του My style rocks (δείτε το σημερινό 6/4 trailer). O Αρτ λοιπόν, την ρώτησε για όλους και για όλα, αφήνοντας μάλιστα τις σπόντες τους περί... γάμου με τον σύντροφό της.

Το μοντέλο έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια του πρώην συντρόφου της Γιάννη Καραβασάνη και μάλιστα οι φωτογραφίες τους από έξοδο τους "άναψαν" φωτιές - δείτε τες αποκλειστικά στο YOU.

Βέβαια, ο δημοσιογράφος δεν την ρώτησε μόνο για τον αγαπημένο της, αλλά και για δημοσίευμα που κυκλοφορεί και μιλάει για την διατροφή που ακολουθεί.

Η ενόχληση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το δημοσίευμα

«Δεν ισχύει αυτό μην το διαβάζετε. Το βλέπω και εγώ, δεν είναι ωραίο αυτό. Πρέπει να πηγαίνετε σε έναν διατροφολόγο, να κάνετε τις εξετάσεις σας», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Πλέον δεν προσέχω τη διατροφή μου, δεν είμαι πια μοντέλο, δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω όλη τη μέρα γυμναστική και να κάνω μια συγκεκριμένη διατροφή. Τώρα θέλω απλά να περάσω καλά, μεγάλωσα κι εγώ. Απολαμβάνω κι εγώ τη ζωή μου».

Να σημειώσουμε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε ακούσει πολύ άσχημα σχόλια για τα κιλά της, με πολλούς να την κράζουν που είναι τόσο αδύνατη και άλλους να ανησυχούν για την υγεία της.

Σε συνέντευξη ωστόσο που είχε παραχωρήσει παλαιότερα και είχε ερωτηθεί σχετικά είχε πει:

«Με διατηρούν καταστάσεις στα κιλά μου. Ανάλογα με την ψυχοσύνθεση και την ταλαιπωρία μου, αλλάζουν τα κιλά μου. Δεν είμαι σε αυτά που θα ήθελα και μου αρέσουν. Αλλά με μπουκώνουν στα γυρίσματα. Μη πέσει κανά κιλό, να το ξαναανεβάσουμε» εξομολογήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.