«Τι εννοείς; Έχω άγνωστες λέξεις παιδιά!» - Το πασίγνωστο πρόσωπο που απαξίωσε η Ντέπυ Γκολεμά

Έκανε πως δεν την ήξερε καν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι εννοείς; Έχω άγνωστες λέξεις παιδιά!» - Το πασίγνωστο πρόσωπο που απαξίωσε η Ντέπυ Γκολεμά

Η Ντέπυ Γκολεμά παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Πέμπτη 6/4 αναφορικά με τα πιο κομβικά πρόσωπα, που πρωταγωνιστούν στο τηλεοπτικό πεδίο.

Γενικότερα είναι γνωστό, πως η συγκεκριμένη τηλεκριτικός δε χαρίζεται και πως λέει ό,τι έχει να πει ανοιχτά μιας και αυτή είναι η άλλωστε η δουλειά της, να παραχωρεί δηλαδή τεκμηριωμένα και αντικειμενικά την άποψή της.

Ανάμεσα λοιπόν στα πολλά πρόσωπα, που κλήθηκε να σχολιάσει ένα από αυτά ήταν και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, για την οποία η Γκολεμά απάντησε σύντομα, δείχνοντας μάλιστα, πως δεν τη γνωρίζει καν (δείτε εδώ το αιχμηρό της σχόλιο για τον Αντώνη Κανάκη).

Το αιχμηρό σχόλιο της Ντέπυ Γκολεμά για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Όταν λες (Ζενεβιέβ) τι εννοείς; Έχω άγνωστες λέξεις παιδιά», είπε η Ντέπυ Γκολεμά.

Τα σχόλια της για το Νίκο Μουστινά και το Μάρκο Σεφερλή

Σε άλλες δηλώσεις της Γκολεμά στο Super Κατερίνα είχε σχολιάσει την τηλεοπτική παρουσία του Νίκου Μουτσινά και του Μάρκου Σεφερλή:

«Άρχισαν λίγο να βαράνε τα τηλεοπτικά… όργανα και οι περισσότεροι ασχολούμαστε είτε με το τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, είτε με το τι έκανε ο Μάρκος Σεφερλής. Θεωρώ ότι είναι λίγο ανήθικο, άκομψο το να κάνει μία ανακοίνωση ο ΣΚΑΪ για τη μεταγραφή (του Μάρκου Σεφερλή), ενώ ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τον ΑΝΤ1.

Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό μεσούσης της σεζόν, τόσο γρήγορα. Του πηγαίνει του Σεφερλή ο ΣΚΑΪ, γιατί το συγκεκριμένο κανάλι κινείται σε τέτοια νερά. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, αυτό δεν πρέπει να το παραγνωρίζουμε καθόλου.

Τόσο χαζοί δεν είμαστε να θεωρήσουμε τυχαία τα πράγματα. Έπρεπε κάτι να κάνει ο ΣΚΑΪ για να κοπάσει ο θόρυβος του Μουτσινά. Καταλαβαίνω την ανάγκη του Νίκου να ξεκουραστεί, εφόσον έχει καλύψει την τσέπη του όλα αυτά τα χρόνια», είχε πει η Ντέπυ Γκολεμά.