Χωρισμός "βόμβα" στην showbiz - Παίρνουν διαζύγιο μετά από 5 χρόνου γάμου;

Εκείνος διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Twitter
Twitter

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Βενσάν Κασέλ και την Τίνα Κουνάκεϊ να έχουν χωρίσει μετά από 5 χρόνια γάμου, με αφορμή μια πρόσφατη κίνηση του Γάλλου σταρ που φούντωσε ακόμη περισσότερο τις φήμες.

Χώρισαν Βενσάν Κασέλ και Τίνα Κουνάκεϊ;

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος ηθοποιός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της 26χρονης συζύγου του από τον λογαριασμό του στο Instagram. Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει σχολιάσει όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την σχέση τους.

Μάλιστα, πηγή που επικαλείται η Daily Mail, υποστήριξε ότι χώρισαν πριν από εβδομάδες και ότι «η Τίνα είναι συντετριμμένη».

Διαβάστε επίσης: Τον χώρισε και το ανακοίνωσε μέσω instagram - "Βόμβα" στην showbiz

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2016, για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου δύο χρόνια αργότερα. Όλα αυτά τα χρόνια, οι δυο τους δημοσίευαν συχνά κοινές φωτογραφίες τους στα social media, ωστόσο ο ηθοποιός τις έχει διαγράψει όλες. Μάλιστα, η τελευταία φορά που ο Κασέλ έκανε like σε μια από τις αναρτήσεις της Κουνάκεϊ στο Instagram ήταν τον Φεβρουάριο, ενώ η ίδια δεν έχει μοιραστεί, με το διαδικτυακό κοινό της, καμία φωτογραφία της με τον ηθοποιό, εδώ και εβδομάδες.

Να υπενθυμίσουμε πως ο πρώτος του γάμος ήταν με την Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία έχει δύο κόρες. Η Τίνα Κουνάκεϊ, γεννήθηκε στην Τουλούζη της Γαλλίας, με καταγωγή από το Τόγκο και την Ιταλία. Έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, όπως οι Ralph Lauren, Jean Paul Gaultier και Armani.

Παντρεύτηκαν στις 24 Αυγούστου 2018, σε μια στενή τελετή στο νησί Bidart της Γαλλίας.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε μια μικρή εκκλησία. Το «παρών» έδωσαν στενοί φίλοι και μέλη της οικογένειας του ζευγαριού. Η νύφη φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Vera Wang, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι. Ο γάμος τελέστηκε από τον τοπικό ιερέα και ακολούθησε δεξίωση στο κοντινό Château d'Arcangues, ένα κάστρο του 17ου αιώνα που βρίσκεται στην καρδιά της Χώρας των Βάσκων. Η δεξίωση περιελάμβανε παραδοσιακή βασκική μουσική, φαγητό και κρασί.