Γνωστή ηθοποιός έγινε μητέρα με το κατεψυγμένο σπέρμα του νεκρού γιου της

Εννοείται μέσω παρένθετης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@ana_obregon_oficial
Instagram/@ana_obregon_oficial

Πριν από λίγες εβδομάδες, η 68χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού να κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, έξω από ένα νοσοκομείο του Μαϊάμι, κρατώντας στην αγκαλιά της ένα νεογέννητο κοριτσάκι. Η ίδια αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας στη λεζάντα: «Μας τσάκωσαν! Ένα φως γεμάτο αγάπη ήρθε στο σκοτάδι μου. Δε θα είμαι ποτέ ξανά μόνη. Ζω ξανά».

Μιλώντας, λοιπόν, στο ίδιο περιοδικό ανέφερε πως χρησιμοποίησε το σπέρμα του νεκρού γιου της για να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, οπότε ουσιαστικά είναι η γιαγιά της μικρούλας.

«Το κορίτσι αυτό δεν είναι κόρη μου αλλά εγγονή μου. Αν αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του γιου μου, πώς να μην την τηρήσω;», είπε η ηθοποιός Άνα Όμπρεγον, ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό κρατώντας την Άνα Σάντρα στην αγκαλιά της.

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του γιου της από καρκίνο σε ηλικία 27 ετών, η Άνα Ομπρεγόν χαμογελά ξανά

Η Ομπρεγκόν είναι περισσότερο γνωστή από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε ισπανικές κωμωδίες ενώ ο γιος της (και το μονάκριβο παιδί της) πέθανε από καρκίνο το 2020 σε ηλικία 27 ετών και έκτοτε είχε μιλήσει για τους αγώνες της να συνεχίσει τη ζωή της.

Να σημειωθεί ότι η Ισπανία έχει απαγορεύσει κάθε μορφή παρένθετης μητρότητας, αλλά οι γονείς μπορούν να υιοθετήσουν το παιδί αν αυτό γεννηθεί εκτός χώρας.