«Κατάλαβα ότι είναι έγκυος και...» - Η αποκάλυψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στον αέρα του ALPHA

«Ήμουν δέκα χρόνια με τον άντρα μου και δεν είχαμε κάνει παιδί»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Κατάλαβα ότι είναι έγκυος και...» - Η αποκάλυψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στον αέρα του ALPHA

Το πρωί της Πέμπτης (6/4) στην εκπομπή του ALPHA, «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η γνωστή πολιτικός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για προσωπικά βιώματα της, την εξωσωματική της εμπειρία, αλλά και τον αγαπημένο της σύζυγο.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, που πρόσφατα έγινε νονά (δείτε εδώ φωτογραφίες) αναφέρθηκε ακόμη, στην οικογένεια της και την απομάκρυνση τους από τα social media, αλλά και την δυναμ,ική μιας γυναίκας στον ανδροκρατούμενο χώρο της πολιτικής.

Η εξομολόγηση της Όλγας Κεφαλογιάννη για την πολιτική και τις εξωσωματικές

«Θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά από την δημοσιότητα. Αν παρατηρήσετε και στα δικά μου social media, ποτέ δεν θα ανεβάσω φωτογραφίες των παιδιών. Το λέω αυτό γιατί είναι σημαντικό να κρατάμε κάποια πράγματα στην ιδιωτική σφαίρα. Όντως με τον σύζυγό μου κυκλοφορούμε πολλές φορές στην Αθήνα κι είναι πολύ ωραίο που μπορούμε να μιλάμε φιλικά με τον κόσμο. Οι πολιτικοί οφείλουμε να είμαστε μέσα στον κόσμο. Αν χάσεις την επαφή με τον κόσμο, τότε χάνεις την μεγαλύτερη δύναμη, να μπορείς να μεταφέρεις τις αγωνίες κι αυτά που μπορεί να σου πούνε με ωραίο ή όχι τόσο ωραίο τρόπο», είπε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Ήμουν ένα βράδυ σε ένα εστιατόριο και σηκώθηκε μια κοπέλα δίπλα μου να πάρει το παλτό της – κατάλαβα ότι είναι έγκυος. Γυρνάει και μου λέει “Σας ευχαριστούμε που μας εμπνέετε”. Προς στιγμήν τα έχασα, δεν ήξερα σε τι αναφερόταν. Μου λέει “Είδα την εκπομπή σας με την κα Καινούργιου και με τον τρόπο που μιλήσατε για την εξωσωματική, κατάλαβα ότι ίσως είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να το βλέπω με φόβο. Ήμουν δέκα χρόνια με τον άντρα μου και δεν είχαμε κάνει παιδί και το τολμήσαμε. Τώρα είμαι έγκυος”. Για μένα αυτό ήταν μια τρομερή στιγμή», τόνισε.