Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η παρουσιάστρια που παρέσυρε την ηλικιωμένη με το αμάξι της

Υπεβλήθη σε αλκοτέστ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 7/4 έγινε γνωστό, πως γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ηλικιωμένη γυναίκα, όσο εκείνη ήταν στο δρόμο και προσπαθούσε να περάσει απέναντι.

Μέχρι πρότινος είχε προστατευτεί η ταυτότητα του δημοσίου προσώπου, που οδήγησε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, ωστόσο την Παρασκευή 7/4 μέσα από το Protothema.gr έγινε γνωστό, πως η γνωστή παρουσιάστρια είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες, που μεταφέρει το Hernews.gr αλλά και το Πρωινό του ΑΝΤ1 λέγεται, πως το συμβάν έγινε την Τετάρτη 5/4, την ώρα που μια ηλικιωμένη βρισκόταν στην έξοδο νοσοκομείου στα Νότια Προάστια (δείτε εδώ την κίνηση της Σπυροπούλου προς τη γυναίκα).

Η αποκάλυψη για την παρουσιάστρια που χτύπησε ηλικιωμένη με το αμάξι της

Να σημειώσουμε εδώ, πως από το νέο ρεπορτάζ μπορούμε να μεταφέρουμε, ότι η γυναίκα σήμερα θα πάρει εξιτήριο και πως μάλιστα, η Σπυροπούλου υπεβλήθη σε αλκοκέστ και περιμένουμε τα αποτελέσματα αυτού (δείτε εδώ την αποκαλυπτική έξοδό της Σπυροπούλου στα μπουζούκια μετά τη γέννα).

Η ανάρτηση της Σπυροπούλου μετά το ατύχημα που προκάλεσε

Η πρώτη ανάρτηση της παρουσιάστρια στα social media μετά το ατύχημα ήταν την Πέμπτη 6/4 μία ημέρα ακριβώς μετά το συμβάν, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι έγινε την Τετάρτη 5/4.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε, πως προετοιμάζεται για το πρώτο Πάσχα με τον γιο της, κάτι που έκανε γνωστό μέσα από μερικές νέες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μάλιστα, μοιράστηκε τα ιδιαίτερα δώρα που δέχτηκε για τον μικρό της, αλλά και την πρώτη του λαμπάδα με το όνομα, Βλάσσης, όπως και θα βαφτίσει τον γιο της της σε μερικούς μήνες.

undefined

undefined