Super Κατερίνα: «Γιατί το κάνετε αυτό; Με εκθέτουν στον αέρα» - Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν γίνεται αυτό το πράγμα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Κατερίνα: «Γιατί το κάνετε αυτό; Με εκθέτουν στον αέρα» - Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου

Φανερά εκνευρισμένη και ενοχλημένη ήταν στην σημερινή 7/4 της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργου, με την παρουσιάστρια να μην το κρύβει και να εκφράζει στον αέρα το παράπονό της.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την προβολή ενός βίντεο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών του J2US, δεν την ενημέρωσαν ότι είναι στον αέρα, κάτι που δεν της άρεσε καθόλου.

Φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της

«Γιατί δεν μετρήσατε 3,2,1 ότι βγαίνουμε; Είστε καλά εδώ; Γιατί το κάνετε αυτό; Όχι απλά με εκθέτουν στον αέρα και δεν γίνεται αυτό το πράγμα…», είπε φανερά ενοχλημένη Κατερίνα Καινούργιου.

«Είχαμε προλάβει και είχαμε ντυθεί. Οπότε μην φοβάσαι», απάντησε με χιούμορ ο Γρηγόρης Γκουντάρας προκειμένου να ελαφρύνει λίγο το κλίμα...

H παρουσιάστρια αργότερα αναφέρθηκε και στην συνέντευξη της Μαίρης Βυτινάρος και θέλησε να αναφερθεί στις προσωπικές προτιμήσεις των ανδρών και τους τρόπους που έχουν έχουν πλέον για να προσεγγίσουν μια γυναίκα -δείτε εδώ όσα είπε.

Το ξέσπασμα που έκανε χθες μετά από σχόλια που έλαβε για τις πλαστικές

Την Πέμπτη 6/4 η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα σύντομο ξέσπασμα στην εκπομπή, που παρουσιάζει Super Κατερίνα με την ίδια να αναφέρεται σε ένα θέμα, που αφορά σε εκείνη και συχνά το σχολιάζει ανοιχτά, δημόσια και εντελώς ακομπλεξάριστα!

Αυτό λοιπόν, δεν είναι άλλο από το κομμάτι των πλαστικών, που γενικότερα έχει παραδεχτεί η Κατερίνα Καινούργιου, πως έχει κάνει χωρίς να νιώθει άσχημα και άβολα με το θέμα αυτό.

Μάλιστα, αυτή θεωρεί πως είναι και η διαφορά της σε σχέση με άλλες παρουσιάστριες μιας και εκείνη το δηλώνει ανοιχτά, ενώ άλλες κυρίες της τηλεόρασης, όπως τόνισε το κρύβουν και δεν το παραδέχονται, πως έχουν αλλάξει σημεία πάνω τους (δείτε εδώ την παραδοχή της για τις πλαστικές, που έχει κάνει).

«Κάποιοι έξω μου λένε ότι είμαι άντρας και ότι έχω κάνει πλαστικές...για να το χαλαρώσω! Γυναίκα ήμουνα, θέλω να πω, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον και έξω θα βγεις και θα ακούσεις χίλια - δύο. Και εμένα, όταν θέλει κάποιος να με χτυπήσει θα βγει και θα πει η Κατερίνα Καινούργιου είναι πλαστική...εεε είμαι μόνη αυτή τη στιγμή, που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.