«Δεν μπορώ να πω τη λέξη που τον χαρακτηρίζει! Μην μου...» - Έξαλλη η Μαγγίρα με τον Πρίαμο

«Άνοιξε μια σπηλιά και μπες μέσα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μπορώ να πω τη λέξη που τον χαρακτηρίζει! Μην μου...» - Έξαλλη η Μαγγίρα με τον Πρίαμο

Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σχολίασε το πρωί της Παρασκευής 7/4 τις εξελίξεις μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, στο οποίο είδαμε μεταξύ άλλων την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Στο γεγονός αυτό στάθηκε κυρίως η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τους συνεργάτες της, με την παρουσιάστρια να κάνει και μία αναφορά στον Μάριο Πρίαμο και τη στάση που κράτησε στην αποχώρηση της τραγουδίστριας.

Η αιχμηρή αναφορά της Μπέτυς Μαγγίρα στον Μάριο Πρίαμο

«Πάει και η Ελευθερίτσα… έτσι και μ’ έπιανε εμένα ο Μάριος και μου ‘κανε tap-tap… tap-tap; Άνοιξε μια σπηλιά και μπες μέσα! Τι tap-tap; Φιλαράκι μου καλό; Παιδιά, απ’ όλες τις απόψεις τραγικό. Τον έχω στη μπούκα εγώ τον Μάριο, μη μου μιλάς για αυτόν.

Καλό παιδί ο Μάριος; Που δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι τα είχε με την Καλύβα, ότι προσπάθησε να καλοπιάσει την Ελευθερία όταν μπήκε, που την ψήφισε, που την «έδωσε», που της είπε ότι πρέπει να φύγει και στο τέλος τον λέει και νικητή και της κάνει tap-tap. Δεν μπορώ να πω τη λέξη που τον χαρακτηρίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Μάριο Πρίαμο, ενώ η ίδια απάντησε και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Η αποκάλυψη της Ελευθερίου για την σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο μετά την αποχώρησή της

Στην εκπομπή Πρωινό Μας μίλησε αποκλειστικά μετά την αποχώρησή της από το χθεσινοβραδινό 6/4 επεισόδιο του Survivor all star η Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια και πλέον πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ήταν άκρως αποκαλυπτική στις πρώτες της δηλώσεις.

Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο αλλά και στη Καρολίνα, μετά τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

«Είχα πει στον Μάριο ότι είναι η ντροπή της Κύπρου ε; Δεν ξέρω ποια γυναίκα στη θέση μου δεν θα αντιδρούσε με ένα τέτοιο τρόπο. Το ότι έχω φτάσει στο σημείο να γελάω με αυτά, είμαι σε καλό δρόμο...

Γελούσε με το ρύζι Καρολίνα αυθόρμητα γιατί δεν είχα καταλάβει ότι πήγαινε στην Καρολίνα. Σε ότι αφορά τον Στάθη Σχίζα, θέλω να πω ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τόσο τραγικό ώστε να το μεγαλοποιήσουν τόσο. Ένιωθα απειλή από τους συμπαίκτες μου, από τη πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι.

Με πείραξε που ο Μάριος γνώριζε ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό αυτό για τον Στάθη και δε πήρε θέση...» -δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της!