«Αμαυρώθηκε λίγο το όνομά μου, οπότε αυτούς που έκανα unfollow...» - "Κόλαφος" ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του από το Survivor All Star

«Οι ίδιοι άνθρωποι που καμία φορά ερχόντουσαν το βράδυ και σου έλεγαν ευχαριστώ...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αμαυρώθηκε λίγο το όνομά μου, οπότε αυτούς που έκανα unfollow...» -

Πέρασαν μέρες μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, ωστόσο ο Ηλίας Γκότσης αποφάσισε να μιλήσει για όλο το παρασκήνιο αυτής πρώτη φορά σε τηλεοπτικό πλατό, πέρα από το story του στο Instagram, μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, γι' αυτό και βρέθηκε εκεί την Παρασκευή 7/4 και συζήτησε με τον Νίκο Μουτσινά.

Αφού, λοιπόν, εξήγησε τι συνέβη με την κλοπή στο σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί και τα αντικείμενα που πήραν τελικά από αυτό, αναφέρθηκε στα unfollow που έχει κάνει σε ορισμένους παίκτες και εξήγησε γιατί τα έκανε, αλλά και ποια θα είναι η συμπεριφορά του απέναντί τους όταν το παιχνίδι τελειώσει.

Το ξεκαθάρισμα του Ηλία Γκότση για τα unfollow μετά την αποβολή του από το Survivor All Star

«Δυστυχώς, επειδή είναι μια δουλειά κι αμαυρώθηκε λίγο το όνομά μου κι επειδή έχω μάθει να είμαι επαγγελματίας και σέβομαι τον κόσμο και τους ανθρώπους και τους συμπαίκτες μου... Θα βγούνε και μετέπειτα παίκτες και θα πούνε την οπτική τους, γιατί για εμένα δεν υπάρχει καλός ή κακός, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που έχουν διαφορετική οπτική.

Οπότε αυτούς που έκανα unfollow δεν θεωρώ ότι είναι κακοί άνθρωποι. Ο καθένας θα πει την δική του οπτική, θα εκλογικεύσει τις πράξεις του και μπορείς στο τέλος να πεις ότι σε βάζει σε ερωτηματικά "μήπως τελικά δεν είναι έτσι, όπως τα είπε ο Γκότσης;". Εγώ είπα την αλήθεια μου, αυτό που ένιωσα και για αυτό ακριβώς τον λόγο έπραξα κι έτσι. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι και να βγω έξω και να πω τι ωραία που περάσαμε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Θα ήθελα πολύ όταν βγει κάποιος και πει την δική του οπτική ότι δεν έτρωγα ή ή δεν το ξέραμε από την αρχή ή δεν το κάναμε μαζί, εγώ να είμαι εδώ πέρα, να μου το λέει και να κοιταζόμαστε, γιατί υπάρχουν μέσα και παίκτες που μίλησαν περί κάρματος, που μάλλον δεν ξέρουν καν τι σημαίνει η λέξη και θεωρούν ότι είναι ένα σύστημα τιμωρίας κι όχι ότι απλά αντανακλά τις πράξεις σου. Οι ίδιοι άνθρωποι που καμία φορά ερχόντουσαν το βράδυ και σου έλεγαν ευχαριστώ... Νομίζω ότι έχω ένα χρέος να πω την αλήθεια μου και ο κόσμος να ξέρει κάποια πράγματα».