«Εγώ έπρεπε να...» - Τα πρώτα λόγια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την αιχμηρή απάντηση της Καινούργιου

Η αντίδραση της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εγώ έπρεπε να...» - Τα πρώτα λόγια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την αιχμηρή απάντηση της Καινούργιου

Συνέντευξη στον Pride 98,6 έδωσε πριν μερικές μέρες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό όπου φέρεται να κατέβασε την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» (δείτε εδώ όσα είπε).

Αυτό, φυσικά, με την σειρά του, έφερε σκληρή απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου, λίγες ώρες μετά.

Τα πρώτα λόγια της Αναστασοπούλου μετά την απάντηση της Καινούργιου

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και η Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν την ηθοποιό το πρωί του Σαββάτου 8/4 η οποία απάντησε για πρώτη φορά σε όσα δήλωσε για εκείνη η παρουσιάστρια.

«Δεν ξέρω καθόλου τι είπε, παιδιά, δεν θέλω να πω τίποτα για τίποτα, δεν έχω δει καμία δήλωση. Δεν με ενδιαφέρει, εγώ έπρεπε να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους. Η αλήθεια είναι μία και καλό είναι να τη λέμε. Καλημέρα» αρκέστηκε να πει η Πηνελόπη.

Τι είχε πει η Κατερίνα για την Πηνελόπη

«Θέλω να απαντήσω σε όσα είπε η Πηνελόπη διότι εν μέρη αφορούν και στην δική μας εκπομπή. Η δημοσιότητα δυστυχώς δεν είναι επιλεκτική, ειδικά όταν κάποιοι αναγνωρίσιμοι άνθρωποι πρωταγωνιστούν σε μεγάλες υποθέσεις που αφορούν στο πανελλήνιο, όπως αυτή του Πέτρου Φιλιππίδη. Τη δημοσιότητα δεν τη θέλουμε, όποτε θέλουμε να μας κάνει καλό και όταν μετά δεν μας κάνει την ξεχνάμε. Το λέω γιατί σε εμένα συμβαίνει συνέχεια αυτό και δεν έχω βάλει το χέρι μου ποτέ για να κατεβάσω την κάμερα ακόμα και αν οι ερωτήσεις δεν αφορούν σε ένα σοβαρό κοινωνικό θέμα αλλά προσωπικά θέματα που τα οποία έχουν προσβάλλει απεριόριστα.

Για την ιστορία να αναφέρω ενώ είχαμε σε ζωντανή σύνδεση τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο που είναι συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη να μας λέει ότι θα της κάνει μήνυση στην Πηνελόπη Ανασταστοπούλου, ήμασταν εμείς που του είπαμε να το ξανασκεφτεί. Ήμασταν σε κάμερα, σε δημόσιο χώρο έξω από το θέατρο, θέλοντας να της δώσουμε χώρο να απαντήσει σε κάτι τόσο σημαντικό και πριν καν τη ρωτήσουμε στην θέα της δημοσιογράφου μας, επιτέθηκε προς την κάμερα φωνάζοντας και κατεβάζοντάς την κάμερα».

Δυστυχώς αγαπημένη Πηνελόπη, στην τηλεόραση στο μέρος που καταγράφει ένα ρεπορτάζ είναι η κάμερα και στοιχίζει και πάρα πολύ και για αυτό οι δημοσιογράφοι δεν είναι και μόνοι τους. Ούτε στο σπίτι ήρθαμε ούτε στο καμαρίνι φυσικά ήρθαμε να κάνουμε προσωπική και αδιάκριτες ερωτήσεις, αλλά για ένα θέμα για μια δίκη τεράστια και έξω από το θέατρο.

Εμείς κάναμε την δουλειά μας καλύπτοντας ένα τόσο σημαντικό θέμα , κι εσείς επιλέξατε να λειτουργήσετε με αυτό τον τρόπο και δικαίωμα σου, αλλά είναι και δικό μας δικαίωμα να βγάλουμε ρεπορτάζ.

Και κάτι τελευταίο και επειδή είχα μιλήσει με την Πηνελόπη στο τηλέφωνο... Η συγκεκριμένη ρεπόρτερ είναι η Μαρία Βλάχου που είναι ένα πολύ ευγενικό κορίτσι, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ο οπερατέρ επίσης. Αν πάθει κάτι η κάμερα τη χρεώνεται ο οπερατέρ. Να σεβόμαστε τους ανθρώπους που αμείβονται λιγότερο από εσάς και εμάς. Θέλω λίγο σεβασμό», είπε σχετικά η παρουσιάστρια.