Χαμογέλα και Πάλι: «Όπως καταλάβατε...» - Σε τρελή αμηχανία ο Συρίγος με τις σπόντες της Χρηστίδου για την Ζουγανέλη

Δίχως τέλος οι ατάκες για τον δημοσιογράφο μετά τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμογέλα και Πάλι: «Όπως καταλάβατε...» - Σε τρελή αμηχανία ο Συρίγος με τις σπόντες της Χρηστίδου για την Ζουγανέλη

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με τον Νίκο Συρίγου, μιας και σύμφωνα με φήμες και δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει, είναι σε σχέση με την προσφάτως διαζευγμένη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Φυσικά, οι σπόντες και οι ατάκες δεν μπορούσα να λείψουν από την σημερινή 8/4 εκπομπή Χαμογέλα και πάλι μεταξύ του δημοσιογράφου, της Σίσσυς Χρηστίδου και της υπόλοιπης ομάδας. Αρχικά, στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στον συνεργάτη της, με αφορμή το screensaver του κινητού του, που της έκανε εντύπωση.

Διαβάστε επίσης: «Είσαι πιο όμορφη από ποτέ» - Το σχόλιο του Συρίγου στη Ζουγανέλη 1 χρόνο πριν τις φήμες που τους θέλουν μαζί

Οι σπόντες για την φημολογούμενη σχέση Συρίγου - Ζουγανέλη στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

«Βλέπω τώρα ρε Νίκο το screensaver που έχεις, μπορώ να το δείξω; Τι μήνυμα είναι αυτό; Να το δείξω; Μην εκτεθούμε. Δείτε λίγο εδώ, την παραλία, τις πετρούλες. Είναι πολύ ωραίο wallpaper να έχεις αυτό και να σε ταξιδεύει. Έρχεται το καλοκαιράκι!» είπε η Σίσσυ , με τον Νίκο να αποκαλύπτει πως η φωτογραφία είναι από παραλία της Κρήτης.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, με αφορά την τηλεοπτική «κόντρα της» με την Κατερίνα Καινούργιου, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε μεταξύ άλλων πως η εκπομπή Super Κατερίνα πήγε πρωί πρωί να βρει την Ελένη Βουλγαράκη, προκειμένου να την ρωτήσει για την σχέση Συρίγου - Ζουγανέλη.

«Εσείς την επόμενη μέρα δεν πήγατε κάτω από το σπίτι της Ελένης στις 7 η ώρα το πρωί;» ρώτησε η Σίσσυ , με την Ελένη Βουλγαράκη να της απαντάει «Ήρθαν στο ραδιόφωνο! Μα δεν το ήξερα, να χτενιζόμουν τουλάχιστον».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Γιατί το έπαιξαν, είπες κάτι;».

Ελένη Βουλγαράκη: «Όχι δεν μιλάω… Άλλο θέμα αυτό!».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Εμείς κάποια θέματα της εβδομάδας δεν μπορούμε να τα παίξουμε, όπως καταλάβατε, οπότε θα παίξουμε των άλλων» απάντησε η παρουσιάστρια. Αμέσως τότε επικράτησε αμηχανία και αμέσως μετά έβαλαν όλοι τα γέλια.