«Τελειώνει η δουλειά, μπαίνω στο αυτοκίνητο και...» - Συγκλονίζει η Ζαχαρέα για το θάνατο του πατέρα της

Όσα είπε για την απώλειά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τελειώνει η δουλειά, μπαίνω στο αυτοκίνητο και...» - Συγκλονίζει η Ζαχαρέα για το θάνατο του πατέρα της

Η Μάρα Ζαχαρέα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 8/4 με την ίδια να μιλάει πολύ εξομολογητικά και ειλικρινά για τη ζωή της και μάλιστα για σημεία, που την έχουν πονέσει, όπως είναι ο θάνατος του πατέρας της.

Το γεγονός αυτό από μόνο του είναι θλιβερό, ωστόσο η δημοσιογράφος προσπαθεί να θυμάται τα καλά από εκείνον και αυτό και έκανε μέσα από την παρούσα συνέντευξη.

Στη συνέχεια, η Ζαχαρέα μίλησε και για το γιο της (δείτε εδώ το γιο της που έχει μεγαλώσει πολύ), ο οποίος είναι αδυναμία της και και από όσο ανέφερε πολύ πολιτικοποιημένος για την ηλικία του.

Οι δηλώσεις της Μάρα Ζαχαρέα για το θάνατο του πατέρα της

«Η απώλεια των δικών μας ανθρώπων δεν ξέρω αν μας κάνει πιο δυνατούς, μας κάνει πιο απολογιστικούς. Αυτό το οποίο συμβαίνει, είναι ότι αισθάνεσαι, πως κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σου και νομίζω ότι αυτό, που πιο πολύ σε κάνει σκέφτεσαι και να νιώθεις λίγο πιο άσχημα είναι το ότι κλείνουν οι κύκλοι. Στο όνειρό μου δεν έχει έρθει, αλλά έρχεται πάντα στιγμή, που είμαι μόνη μου. Έχω προσέξει κάτι, τελειώνει η δουλειά, μπαίνω στο αυτοκίνητο και με το που φεύγω από το κανάλι είναι η πρώτη εικόνα που μου έρχεται», είπε η Μάρα Ζαχαρέα.