Dragons' Den: «Τελικά αυτή η εκπομπή...» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Τανιμανίδη για την αυλαία του επιχειρηματικού show

Τέλος για φέτος από τον ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sakiswp - instagram
sakiswp - instagram

Το βράδυ της Παρασκευής 7/4 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Dragons’ Den με τους Χάρη Βαφειά, Λέων Γιοχάη, Πολ Ευμορφίδη, Λιλή Περγαντά και Μαρία Χατζηστεφανή να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους εν δυνάμει επενδυτές.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε και ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς το όλο εγχείρημα αποτελεί δική του ιδέα και μάλιστα είναι γνωστό, πως έχει αγοράσει τα δικαιώματα της παραγωγής, που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση το τελευταίο επεισόδιο).

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε ο παρουσιαστής το Σάββατο 8/4 στο instagram θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του για το show, καθώς και να υπενθυμίσει, πως αναμένεται να το δούμε και του χρόνου στους δέκτες του ΑΝΤ1.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για το τέλος του Dragons' Den

«Χθες ολοκληρώθηκε η 1η σεζόν του "Dragons Den" στην Ελλάδα…το Όραμα έγινε Πραγματικότητα!
Η αλήθεια είναι ότι είμαι χαρούμενος απλά και μόνο που μπορώ και γράφω ότι αυτό το σόου επιχειρηματικότητας και καινοτομίας ήρθε...."στην Ελλάδα"!

Ευχαριστώ έναν-έναν όλους τους καταπληκτικούς μας Dragons, που όχι μόνο ενίσχυσαν τόσους επιχειρηματίες, αλλά με την φλόγα τους και τις business γνώσεις τους βοήθησαν στο να μπει λιγάκι παραπάνω το μικρόβιο της επιχειρηματικότητας στην νέα γενιά που παρακολούθησε το σόου. Τελικά αυτή η εκπομπή αποδεικνύει ότι με έξυπνες ιδέες, αρκετή δουλειά και πάνω από όλα αποφασιστικότητα, ακόμη και τα πιο τρελά όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Ευχαριστώ τον ANT1 που μοιράστηκε αυτό το όραμα. Ιδιαίτερα όλη την ομάδα παραγωγής και τον @iskasm, για την άψογη εκτέλεση του project! Στην φιλοσοφία των startups κι εμείς, θα συνεχίσουμε για το scale up...και θα σας δούμε του χρόνου! Μη σταματήσετε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρα σας…», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τα λόγια του Τανιμανίδη στο τελευταίο επεισόδιο

Ο παρουσιαστής της επιχειρηματικής αυτής εκπομπής, Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρέτησε την Παρασκευή 7/4 με τη σειρά του τους τηλεθεατές, ενώ ανανέωσε το ραντεβού για το δεύτερο κύκλο επεισοδίων, καθώς οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει.

«Και κάπως έτσι τα φώτα στο Dragons' Den κλείνουν για αυτή τη σεζόν. Κάποιοι πήραν επενδύσεις και κάποιοι σημαντικά μαθήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επιχειρηματίες που θα έρθουν την επόμενη σεζόν θα είναι πιο έτοιμοι και πιο διαβασμένοι και οι Dragons θα είναι πάλι εδώ αναζητώντας την επόμενη μεγάλη επενδυτική ευκαιρία που θα την βοηθήσουν να φτάσει στα ουράνια», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Μάλιστα, αμέσως μετά προβλήθηκε ένα απολαυστικό βίντεο από τα παρασκήνια όπου ο Πολ Ευμορφίδης χορεύει μαζί με την Λιλή Περγαντά. «Γεια σου ρε Λιλάρα», ακούγεται να της φωνάζει κι όλοι ξεσπούν σε γέλια.