«Είναι τραγικό, το ζούσαμε έντονα!» - Η συγκίνηση της Καβογιάννη για τις σκηνές βίας στο Maestro

Όσα περιέγραψε η ηθοποιός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι τραγικό, το ζούσαμε έντονα!» - Η συγκίνηση της Καβογιάννη για τις σκηνές βίας στο Maestro

Το Σάββατο 8/4 η Μαρία Καβογιάννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με την ταλαντούχα ηθοποιό να κάνει δηλώσεις για την προσωπική της ζωή αλλά και για τη συμμετοχή και το ρόλο της στο Maesto.

Eίναι γνωστό πια, πως η σειρά έκανε θρίαμβο στην Ελλάδα, πλέον έχει μπει στο Netflix και παράλληλα προετοιμάζεται και ο δεύτερος κύκλος του σίριαλ με το πολλά υποσχόμενο καστ και σενάριο.

Η Καβογιάννη συγκλόνισε για μία ακόμη φορά τους τηλεθεατές μέσα από τον τρόπο, που ερμήνευσε όσα ζει μια κακοποιημένη γυναίκα, με την ίδια να παραθέτει τα συναισθήματά της μετά από τις συγκεκριμένες σκηνές (δείτε εδώ το συγκινητικό γράμμα του Παπακαλιάτη στην Καβογιάννη).

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καβογιάννη για τις σκηνές βίας στο Μaestro

«Είναι κάτι που δε μπορεί να συνειδητοποιήσεις, δε μπορεί να πιστέψεις ότι υπάρχει αυτό, γίνεται στα αλήθεια. Είναι τραγικό, δε μπορείς να πεις τίποτα, απλώς να αισθανθείς. Το ζούσαμε πάρα πολύ έντονα, πολύ έντονα, ήταν τόσο αληθινή η σκηνή, το περιβάλλον ήταν τόσο καλά φτιαγμένο, που καταλάβαμε τον πόνο, χωρίς να τον αισθανόμαστε στο σώμα, τον εσωτερικό, που μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται», είπε η Μαρία Καβογιάννη.

Βίντεο από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Maestro με την Καβογιάννη

Τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν του Maestro έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε ήδη έτοιμα τα πρώτα τέσσερα επεισόδια. Έτσι, η σελίδα της σειράς στο Instagram ανεβάζει συχνά πυκνά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων (δείτε εδώ την ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου από τα γυρίσματα).

Την Πέμπτη 6/4, λοιπόν, πήραμε μια γεύση από μια σκηνή που γυρίζεται μέσα στο μαγαζί της Μαρίας (Μαρία Καβογιάννη), όπου βρίσκεται εκεί και ο γιος της, Σπύρος (Γιώργος Μπένος).