J2US: Παραλίγο ατύχημα για τον Τριαντάφυλλο - Τι συνέβη στα γυρίσματα του show

Η αντίδραση της Φελίσια Λαπάτη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: Παραλίγο ατύχημα για τον Τριαντάφυλλο - Τι συνέβη στα γυρίσματα του show

Το Σάββατο 8/4 στο Just the 2 of us παρακολουθήσαμε ένα απολαυστικό επεισόδιο, από το οποίο δεν έλειπαν οι εκπλήξεις, οι συγκινήσεις αλλά και τα χιουμοριστικά γεγονότα, στα οποία πάντα πρωταγωνιστούν οι διαγωνιζόμενοι.

Στα γυρίσματα λοιπόν του show ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Λαπάτη προετοίμαζαν το κομμάτι τους, όσο η ραδιοφωνική παραγωγός είχε μαζί της το σκυλάκι της, το οποίο δεν αποχωρίζεται εύκολα.

Το παρ' ολίγον ατύχημα του Τριαντάφυλλου στο Just the 2 of us

Ο Ντάφυ λοιπόν προσπάθησε, όσο τραγουδούσε να το πλησιάσει, ωστόσο κάτι πήγε πολύ λάθος! Το σκυλί αντέδρασε και παραλίγο να δαγκώσει τον τραγουδιστή, ο οποίος πετάχτηκε έντρομος (δείτε εδώ τα σχόλια για την ανατρεπτική εμφάνιση της Βανδή).

Νωρίτερα Βανδή και Δρούτσα αντάλλαξαν βαριές κουβέντες

Η κατάσταση ξέφυγε όταν η Δέσποινα Βανδή έκρινε την προσπάθεια του Βο και της Εύης Δρούτσα, με την τραγουδίστρια να τονίζει, πως η Εύη είχε κάποιες αστάθειες, αλλά κατά τα άλλα της άρεσε.

Η Δρούτσα από τη μεριά της βγήκε - σε ένα βαθμό - εκτός εαυτού, μιας και θεώρησε το σχόλιο υπερβολικό, ανταλλάσσοντας η μία με την άλλη έντονα σχόλια, κάτι που κατέληξε σε γέλια.

«Πάρα πολύ μου αρέσατε! Ήταν ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο επάνω σας. Μπο, εντυπωσιάστηκα με σένα το ότι μπαίνεις σε αυτόν τον ρόλο, τον εξυπηρετείς τέλεια. Η ευελιξία είναι πάρα πολύ μεγάλο προσόν, να ξέρεις. Ναι Εύη, ήσουν πολύ καλή. Εντάξει, μικρές αστάθειες και τα λοιπά αλλά...», είπε η Δέσποινα Βανδή αρχικά.

«Άσε μας μωρέ και εσύ με τις αστάθειες. Σαν τον Σταμάτη, μας έχετε τρελάνει...Τραγουδίστρια, μωρέ, θα γίνω; Άσε με πια», είπε η Εύη Δρούτσα .

Δ.Β: Μάλιστα, ωραία, έχεις δίκιο. Λοιπόν, ήσασταν φανταστικοί. Μονσεράτ Καμπαγιέ και αλάνθαστη. Τι θα πούμε, ρε Εύη, εδώ δηλαδή που καθόμαστε;

Ε.Δ.: Μα τις αστάθειες; Πες κάτι άλλο. Και 'γω έχω γίνει κριτική επιτροπή και ήξερα τι κάνω. Πως να γίνει.

Δ.Β.: Θέλεις να πω κάτι άλλο. Μάλιστα, πες μου τι θα ήθελες να ακούσεις εσύ.

Ε.Δ.: Μα δεν πάμε να γίνουμε τραγουδιστές.

Δ.Β.: Ναι, αλλά εδώ πέρα κρίνουμε την σκηνική παρουσία και τα φωνητικά.

Ε.Δ.: Μια χαρά, φοράω και τουαλέτα.