IQ160: «Αστυνομία είμαστε εδώ όχι Fame Story» - Χαμός στο twitter με την Μουρίκη και τον Καλαντζή

«Σαν δολοφονικός καλαματιανός λέει!»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
IQ160: «Αστυνομία είμαστε εδώ όχι Fame Story» - Χαμός στο twitter με την Μουρίκη και τον Καλαντζή

Στο χθεσινοβραδινό (09/04) επεισόδιο της αγαπημένς σειράς του STAR, «IQ 160» είδαμε την Πηνελόπη να παίρνει κρυφά δείγμα DNA από την κόρη της τη Μαρίνα, για να το συγκρίνουν με το DNA του πτώματος που έχει βρεθεί. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για τον Παύλο.

Η Πηνελόπη καταρακώθηκε και ο Καλατζής προσπαθεί να τη στηρίξει στο πένθος της. «Κάνε κουράγιο, κυρίως για την κόρη σου», θα της πει, όμως δεν πρόλαβε να θρηνήσει πολύ καθώς, την ίδια στιγμή, ένας μεσήλικας άντρας, ύστερα από μια απόπειρα στραγγαλισμού του, καταλήγει εγκεφαλικά νεκρός στην εντατική.

Η κόρη του είχε απομακρυνθεί από κοντά του επειδή τον θεωρούσε υπεύθυνο για την αυτοκτονία της μητέρας της. Οταν την καλούν στο νοσοκομείο, αποφασίζει να αποσυνδέσει τα μηχανήματα που κρατούν τον πατέρα της στη ζωή και να δωρίσει τα όργανά του.

Με τη μεταμόσχευση αυτή σώζεται ένας νεαρός καρδιοπαθής. Παράλληλα, ο Αργύρης και η Πηνελόπη, προκειμένου να ανακαλύψουν τον δολοφόνο, καταδύονται σε σκοτεινά νερά και αντικρίζουν σοκαριστικά γεγονότα. Υστερα από τη λύση του μυστηρίου, η Πηνελόπη και η Μαρίνα, σε μια μικρή συμβολική τελετή, θάβουν στον κήπο τα αναμνηστικά του Παύλου, προσπαθώντας να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους… Μάταια η Πηνελόπη προσπαθεί να της μιλήσει για εκείνον. Η Μαρίνα αισθάνεται προδομένη.

Διαβάστε επίσης: IQ160: «Έρχονται πολύ κοντά, μαλώνουν, ξανασμίγουν και...» - Το απόλυτο spoiler από τον Νίκο Κουρή για την σειρά του STAR

Ο Αργύρης Καλατζής βλέπει ένα ερωτικό όνειρο με την Πηνελόπη και ξυπνάει ταραγμένος. Στο μεταξύ, ένας οδοντίατρος βρίσκεται δολοφονημένος στα αποδυτήρια εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου 5Χ5. Ο υπαστυνόμος, χωρίς να έχει συνέλθει εντελώς από την ανήσυχη νύχτα, πηγαίνει στον χώρο του εγκλήματος.

Όλες αυτές οι εξελίξεις για ακόμη μια φορά δεν έμειναν απαρατήρητες και ασχολίαστες από τους χρήστες του twitter, καθώς σε εβδομαδιαία βάση δείχνουν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους, για την νέα σειρά του STAR, η οποία πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ ποια προγράμματα ξεπερνάει).

Τα σχόλια των τουιτεράδων για το IQ160

TAGS