«Δεν υπάρχει συνάντηση με το Mega» - Η αποκάλυψη της Γραμμέλη για το τηλεοπτικό μέλλον της Μελέτη

Όλα όσα είπε στον αέρα του "Πρωινού μας"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει συνάντηση με το Mega» - Η αποκάλυψη της Γραμμέλη για το τηλεοπτικό μέλλον της Μελέτη

Το πρωί της Δευτέρας (10/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» αναφέρθηκαν στο τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη και την συνάντηση της με το κανάλι του Mega. Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε λόγο για το ραντεβού, που φημολογείται πως είχε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης στο Μεγάλο Κανάλι.

Μπορεί το ίδιο πρωί η Ελεονώρα Μελέτη να είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», πως: «Εγώ πιστεύω ότι όλοι ξέρουμε τι θα κάνουμε την επόμενη σεζόν, απλά δεν απαντάμε», στον Κώστα Τσουρό, όταν εκείνος είπε ότι η Μαρία Μπακοδήμου δεν απάντησε για το μέλλον της γιατί ίσως δεν γνωρίζει ακόμα τι θα κάνει, αλλά η τηλεκριτικός του ΣΚΑΙ, είχε άλλες πληροφορίες.

Η αποκάλυψη της Γραμμέλη για την Ελεονώρα Μελέτη

«Κοίταξε δεν είναι δικό μου ρεπορτάζ, αλλά αφορά για άλλη μια φορά την πρωινή ζώνη του Mega, κάθε λίγο και λιγάκι. Ο κάθε συνάδελφος έχει το δικό του ρεπορτάζ και είναι σεβαστό και προφανώς δεν βγαίνει ο καθένας και λέει ότι θέλει, έχει συγκεκριμένες πηγές, που παίρνει πληροφορίες», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Χθες στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, προβλήθηκε το ρεπροτάζν για το μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega και δημιουργήθηκε μια αναστάτωση, η οποία κατάσταση έχει δύο δεδομένα. Πρώτα, λήγει το συμβόλαιο, αυτό σημαίνει τα πάντα, μπορεί να μείνει και μπορεί να φύγει. Δεύτερον δεν έχει γίνει προσέγγιση με κάποιον από τον σταθμό και να συζητήσουν, αν θα είναι μαζί, πως θα είναι μαζί και σε ποια εκπομπή θα βρίσκεται», συμπλήρωσε η τηλεκριτικός.

«Ήρθαμε σε επικοινωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό και με την ίδια της Ελεονώρα Μελέτη. Από την μεριά του σταθμού, δεν υπάρχει καμία άλλη εξέλιξη πλην του ότι υπάρχει ένα ραντεβού», υποστήριξε.