Τον είχαν κηδέψει με βροχή: «Αυτή η λαοθάλασσα...» - Παρασκήνιο από το τελευταίο αντίο στο Σεργιανόπουλο

Η αποκάλυψη πολύ καλής του φίλης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - EUROKINISI
ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - EUROKINISI

Την Κυριακή 9/4 καλεσμένη στο Γειά σου ήταν η Λυδία Φωτοπούλου, με την ίδια να παραχωρεί δηλώσεις στην εκπομπή για τη ζωή, την καριέρα της αλλά και για συνεργασίες, που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και δεν πρόκειται να ξεχάσει!

Μεταξύ άλλων λοιπόν, η ίδια θύμισε στο κοινό, πως είχε εξαιρετικές σχέσεις με το Νίκο Σεργιανόπουλος, ο οποίος λείπει πολύ τόσο από το τηλεοπτικό κοινό, όσο και από το χώρο του θεάτρου, που είχε την τύχη να το γνωρίσει.

Συγκινητική ήταν μάλιστα και η αναφορά της Φωτοπούλου στην κηδεία του Σεργιανόπουλου, από την οποία δε μπορούσε να έχει λείψει, με την ίδια να περιγράφει αναλυτικά τις εικόνες της από την ημέρα εκείνη (δείτε εδώ τι απέγινε η περιουσία του Σεργιανόπουλου).

Η περιγραφή της Λυδίας Φωτοπούλου για την κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου

«Ήταν πολύ δύσκολο, τότε ήμουν στην Θεσσαλονίκη και κάναμε πρόβες σε μία παράσταση για το καλοκαίρι και ζήτησα άδεια, έφυγα, πήγα στην Δράμα...έτρεμα ολόκληρη. Ήταν καταπληκτικό, δεν καταλάβαινες πόσο τον αγαπούσε ο κόσμος...

Αυτή η λαοθάλασσα στην κηδεία, ήταν κάτι το φοβερό. Ήταν πολύ σκληρό. Ήταν μυθιστορηματικός ο Νίκος και έφτιαξε την ζωή του έτσι ακριβώς σαν ένα ντοστογιεφσκικό μυθιστόρημα νομίζω. Πολύ dark», είπε η Λυδία Φωτοπούλου.

Οι δηλώσεις της Τζούλη Σούμα για το Νίκο Σεργιανόπουλο

Η Τζούλη Σούμα παραχώρησε τη Μεγάλη Δευτέρα 10/4 συνέντευξη στην εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' με την ίδια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στο Νίκο Σεργιανόπουλο, με τον οποίο είχε την τύχη να παίξει στη σειρά ''Δύο ξένοι''.

«Ήταν ένας ευγενής, βαθύτατα ευγενής και υπέροχος άνθρωπος. Είχαμε πάρα πολλές σκηνές και είχε μία ιώβειο υπομονή να περιμένει και στα λάθη μας και σε πράγματα, που ίσως δεν κατανοούσαμε εύκολα...», είπε μεταξύ άλλων η Τζούλη Σούμα.