«Στο καφέ της χαράς μου έδιναν...» - Το αδιανόητο ποσό που έπαιρνε ο Πάρης Σκαρτσολιάς στην σειρά του ΑΝΤ1

Απίστευτο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Στο καφέ της χαράς μου έδιναν...» - Το αδιανόητο ποσό που έπαιρνε ο Πάρης Σκαρτσολιάς στην σειρά του ΑΝΤ1

Το πρωί της Κυριακής (9/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Πάρη Σκαρτσολιά. Ο νεαρός ηθοποιός, αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στην επαγγεμαλτική του πορεία στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάρης Σκαρτσολιάς αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1, «Καφέ της χαράς», την εμπειρία του από την συμμετοχή του, το χρηματικό ποσό που έπαιρνε τότε, την αντίδραση του όταν θα γινόταν το remake, αλλά και την αγαπημένη του σύντροφο.

Διαβάστε επίσης: «Είχε συζητήσει για το Survivor All Star, αλλά δεν... - H αποκάλυψη του Πάρη Σκαρτσόλια για την σύντροφο του και όχι μόνο

Οι δηλώσεις του Πάρη Σκαρτσολιά για το "Καφέ της Χαράς"

«Ήμουν 12 στην πρώτη μου συμμετοχή στο Καφέ της Χαράς. Γνώρισα τον Χάρη Ρώμα τυχαία σε ένα θέατρο, καθόταν δίπλα μου και μου είπε να πάω να κάνω οντισιόν. Ήμασταν κάποια παιδάκια και με πήρανε. Τότε πρέπει να έπαιρνα μια 800άρα;», ξεκίνησε να λέει ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

«Ήταν υπέροχα. Με πέτυχε και σε μία φάση που τελείωνα την σχολή κι όταν τελειώνεις σκέφτεσαι τι θα κάνω μετά. Είχα κλείσει βέβαια σε θέατρο, αλλά με είχε πιάσει μια ανασφάλεια και με πήρε ο Χάρης να μου πει για το Καφέ της Χαράς δύο μήνες πριν δώσω εξετάσεις. Ήρθε ως από μηχανής Θεός και για μία ακόμα φορά αφετηρία. Νομίζω ότι πρέπει να χόρευα στον δρόμο, ήμουν πολύ χαρούμενος», υποστήριξε ο νεαρός ηθοποιός.

Το στιγμιότυπο που κόπηκε από τις επαναλήψεις στην σειρά «Το καφέ της Χαράς»

Το «Καφέ της Χαράς» βγήκε στον αέρα για πρώτη φορά το 2003 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 όπου σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία καθώς ακόμη και στις επαναλήψεις πολλά χρόνια αργότερα οι τηλεθεατές την επέλεγαν ανάμεσα σε άλλα τόσα προγράμματα.

Ωστόσο, ακόμη και οι πιο "κολλημένοι" πρέπει να έχουν διαγράψει από την μνήμη τους μία σκηνή από το 51ο επεισόδιο της σειράς καθώς έχει σταματήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να προβάλλει στις επαναλήψεις. Συγκεκριμένα, η σκηνή «κόπηκε» λόγω ευαίσθητου περιεχομένου αλλά και επειδή οι ατάκες της θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν «προσβλητικές» από την γκέι κοινότητα την σημερινή εποχή.