Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είμαι καλά...» - Η πρώτη on air αντίδραση της μετά τα αποκαλυπτήρια για τον Συρίγο

Όλα όσα είπε στην κάμερα του ΣΚΑΙ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είμαι καλά...» - Η πρώτη on air αντίδραση της μετά τα αποκαλυπτήρια για τον Συρίγο

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» ασχολήθηκαν ξανά με την σχέση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Νίκου Συρίγου. Πιο συγκεκριμένα, προβλήθηκαν οι δηλώσεις και των δύο, μετά τα αποκαλυπτήρια για την σχέση τους.

«Παιδιά λίγο βιάζομαι, πρέπει να πάω να πάρω την κόρη μου. Καλή Ανάσταση σε όλους, ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ πολύ! Εκτιμώ πάρα πολύ τη δουλειά που κάνετε, με περιμένει η κόρη μου. Να είστε καλά» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Συρίγος και έφυγε χωρίς ούτε να διαψεύσει ούτε και να επιβεβαιώσει το γεγονός - δείτε εδώ το συγκεκριμένο βίντεο.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, με το που είδε τις τηλεοπτικές κάμερες, προσπάθησε να τις αγνοήσει, δίνοντας μια πολύ σύντομη απάντηση, που δεν σχετίζονταν καθόλου με την προσωπική της ζωή.

Η αντίδραση της Ζουγανέλη μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Συρίγο

«Είμαι καλά, ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά», απάντησε και έφυγε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Να υπενθυμίσουμε την συνέντευξη που παραχώρησε χθες, 8/4, η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και την τρυφερή εξομολόγηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε την εδώ) σχολίασαν το πρωί της Κυριακής 9/4 στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Μάλιστα, μετά το εν λόγω απόσπασμα, ο Νίκος Συρίγος θέλησε να εκφράσει τη γνώμη του και να συμφωνήσει με τα λεγόμενα της τραγουδίστριας, κάτι που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Διαβάστε επίσης: «Είσαι πιο όμορφη από ποτέ» - Το σχόλιο του Συρίγου στη Ζουγανέλη 1 χρόνο πριν τις φήμες που τους θέλουν μαζί

«Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις εσύ, το πότε θα ερωτευτείς, σε διαλέγει αυτός. Επίσης αυτό που λέει η Δέσποινα ότι όταν τα παιδιά μας είναι καλά, είμαστε και εμείς, οι χωρισμένοι. Δηλαδή ότι τα παιδιά μας είναι καλά με την επόμενη φάση της ζωής του γονέα, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Γιατί έχουν χαλάσει σχέσεις κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, επειδή τα παιδιά σου δεν είναι καλά κι εσύ οφείλεις να τους εξηγήσεις πως πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα. Καταλαβαίνω απόλυτα τη Δέσποινα Βανδή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Συρίγος.