«Αγωνιούσα μην φύγει η περούκα» - Με κλάματα η Ρούλα Κουσκουρή αποκάλυψε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη ζήνα" την μάχη της με τον καρκίνο

Έτρεμε η φωνή της! «Μόλις έμαθα ότι πρέπει να περάσω χημειοθεραπείες είπα “πάμε, ένα ρεπορτάζ είναι και αυτό”»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αγωνιούσα μην φύγει η περούκα» - Με κλάματα η Ρούλα Κουσκουρή αποκάλυψε στην εκπομπή

Συγκινημένοι όλοι στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα, άκουγαν την Ρούλα Κουσκουρή να αποκαλύπτει για πρώτη φορά την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η δημοσιογράφος του STAR, εξομολογήθηκε τον γολγοθά που βίωσε, όταν την ενημέρωσαν πως έχει καρκίνο και ξεκίνησε να κάνει χημειοθεραπείας.

Μάλιστα, για αρκετό διάστημα εμφανιζόταν στην εκπομπή φορώντας περούκα, γεγονός που δεν γνώριζε κανείς παρά μόνο οι πολύ στενοί συνεργάτες της.

Σήμερα 10/4 ωστόσο, η Ρούλα Κουσκουρή μίλησε ανοιχτά και εξομολογήθηκε όλα όσα βίωσε. Αναφέρθηκε στην οικογένεια της που την στήριξε, αλλά και για στις στιγμές που "λύγισε".

Η εξομολόγηση της Κουσκουρή για τον καρκίνο

«Νόμιζα ότι θα κάνω γιορτές με την οικογένεια μου και μετά κάποια στιγμή θα χειρουργηθώ. Ήταν τότε που μου είπε δεν κατάλαβες, την Παρασκευή χειρουργείσε είσαι το πρώτο χειρουργείο. Βγήκα έξω και έπεσα στην αγκαλιά του συζύγου μου και του λέω “Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα”.

Υπήρξαν δύο δύσκολες στιγμές. Οι στιγμές το πω στα παιδιά μου και να το πω στους γονείς μου. Αφού ξεπεράστηκαν αυτές οι δυο στιγμές και αφού έμαθα παραμονή πρωτοχρονιάς από την βιοψία ότι πρόκειται για κακοήθεια και θα έπρεπε να ξεκινήσω σειρά χημειοθεραπειών πάτησα στα πόδια μου είπα “πάμε, ένα ρεπορτάζ είναι και αυτό”.

Είχα άγχος γιατί σκεφτόμουν ότι μπορεί οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πει ότι τώρα που κατεβαίνω στην πολιτική μιλάει για τον καρκίνο. Δεν θέλω την ψήφο σας, δεν τη θέλω για αυτό τον λόγο. Δεν θέλω να με ψηφίσει κανείς γιατί θα σκέφτεται ότι έχω περάσει αυτή την ασθένεια. Θέλω να με δουν οι γυναίκες ότι σήμερα, δύο χρόνια μετά έχω τα μαλλιά μου, δεν φοράω περούκα, έχει περάσει και αυτό και να βγει έξω και να δει τον ήλιο, να μην μείνει στο κρεβάτι του πόνου.

Πιάστηκα πάνω από τη δουλειά. Δεν άφησα μέρα που δεν έκανα ρεπορτάζ. Είχα τις αγωνίες μου αλλά υποσχέθηκα ότι 1η Σεπτέμβρη θα γυρίσω στο στούντιο παρότι ότι το ανοσοποιητικό μου δεν ήταν καλά. Φοβόμουν μην φύγει η περούκα. Αγωνιούσα μην γυρίσω και κοιτάξω και μου κουνηθεί η περούκα. Πολλοί από τους συναδέλφους, ακόμη και πέρυσι φορούσα την περούκα, μου έλεγαν τι “ωραία που έκανες τα μαλλιά σου έτσι”. Δεν είναι μόνο τρίχες. Όταν είσαι σπίτι και δεν φοράς την περούκα σου, βλέπεις την εικόνα σου. Όταν έβλεπα τον εαυτό μου χωρίς περούκα έλεγα ότι “Ρούλα είσαι άρρωστη”», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά και έκανε τους πάντες να δακρύσουν.

Σήμερα 10/4 συγκίνησε με την εξομολόγηση της για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.