Εύη Δρούτσα: «Ξέρεις τι είναι η αστάθεια;» - Τα "καρφιά" της μετά το περιστατικό με την Βανδή στο J2US

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Εύη Δρούτσα: «Ξέρεις τι είναι η αστάθεια;» - Τα

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» προβλήθηκαν οι δηλώσεις των Εύη Δρούτσα και Μπό. Μετά το περιστατικό με την Δέσποινα Βανδή στο προηγούμενο live του J2US, που η τραγουδίστρια, προσπάθησε να κάνει κριτική, στην στιχουργό και η ίδια αντέδρασε έντονα.

«Πάρα πολύ μου αρέσατε! Ήταν ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο επάνω σας. Μπο, εντυπωσιάστηκα με σένα το ότι μπαίνεις σε αυτόν τον ρόλο, τον εξυπηρετείς τέλεια. Η ευελιξία είναι πάρα πολύ μεγάλο προσόν, να ξέρεις. Ναι Εύη, ήσουν πολύ καλή. Εντάξει, μικρές αστάθειες και τα λοιπά αλλά...», είπε η Δέσποινα Βανδή αρχικά.

«Άσε μας μωρέ και εσύ με τις αστάθειες. Σαν τον Σταμάτη, μας έχετε τρελάνει...Τραγουδίστρια, μωρέ, θα γίνω; Άσε με πια», είπε η Εύη Δρούτσα .

Δ.Β: Μάλιστα, ωραία, έχεις δίκιο. Λοιπόν, ήσασταν φανταστικοί. Μονσεράτ Καμπαγιέ και αλάνθαστη. Τι θα πούμε, ρε Εύη, εδώ δηλαδή που καθόμαστε;

Ε.Δ.: Μα τις αστάθειες; Πες κάτι άλλο. Και 'γω έχω γίνει κριτική επιτροπή και ήξερα τι κάνω. Πως να γίνει.

Δ.Β.: Θέλεις να πω κάτι άλλο. Μάλιστα, πες μου τι θα ήθελες να ακούσεις εσύ.

Ε.Δ.: Μα δεν πάμε να γίνουμε τραγουδιστές.

Δ.Β.: Ναι, αλλά εδώ πέρα κρίνουμε την σκηνική παρουσία και τα φωνητικά.

Ε.Δ.: Μια χαρά, φοράω και τουαλέτα - δείτε εδώ το βίντεο από τον τσακωμό τους.

Οι δηλώσεις της Εύης Δρούτσα για την Δέσποινα Βανδή

«Ξέρεις τι είναι η αστάθεια; Τι είναι η αστάθεια, μπορείς να μου πεις; Δεν ξέρεις, ούτε εγώ ξέρω. Εμένα δεν με ενοχλεί τίποτα. Ότι θέλει ο καθένας μπορεί να πει. Δεν μπορείς να λες σε όλους το ίδιο πράγμα. Καλά κάνεις και το λες, αλλά εξήγησε στον κόσμο που τρώει πατατάκια τι είναι η αστάθεια, στην τηλεόραση είσαι. Εμείς στο Fame Story δεν είπαμε ποτέ τέτοια πράγματα, ακριβώς γιατί δεν τα ξέρει ο κόσμος. Δεν κάνουμε μια εκπομπή για εμάς, την κάνουμε για τον κόσμο. Άρα πρέπει να σεβαστούμε πάνω απ’ όλα τον κόσμο που βλέπει την εκπομπή. Θέλει επεξήγηση», είπε η Εύη Δρούτσα.