«Νομίζω μετά τη γέννηση του...» - H συγκινητική αποκάλυψη του Θανάση Βισκαδουράκη για το γιο του

Μιλάει για εκείνον και ''λιώνει''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Νομίζω μετά τη γέννηση του...» - H συγκινητική αποκάλυψη του Θανάση Βισκαδουράκη για το γιο του

Τη Μεγάλη Δευτέρα 10/4 ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις για τη ζωή του πριν και μετά από τον ερχομό του γιου του στη ζωή.

Ο ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες, αφού συχνά μιλάει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την παραμονή του σε ορφανοτροφείο (δείτε εδώ τις συγκινητικές δηλώσεις για όσα ζούσε εκείνη την περίοδο).

Oι δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη για την απόκτηση του γιου του

Σήμερα η ζωή του Βισκαδουράκη, όπως έχει τονίσει έχει αλλάξει από το καλό στο καλύτερο τόσο από τη στιγμή, που γνώρισε τη γυναίκα του, ενώ όλα απογειώθηκαν όταν έκαναν οικογένεια, φέρνοντας το γιο τους στον κόσμο!

«Νομίζω μετά τη γέννηση του γιου μου, η ζωή μου φέρεται πάρα πολύ ωραία. Noμίζω είμαι ένας κάλος μπαμπάς. Όλοι οι φίλοι μου, μου αφήνουν τα κορίτσια και τα αγόρια τους, να παίξουν μαζί μου», είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Η δύσκολη στιγμή που ο γιος του Βισκαδουράκη τον ρώτησε για το ορφανοτροφείο

Σε δηλώσεις ακούσαμε από τον Θανάσης Βισκαδουράκη μέσα από την αποκαλυπτική συνέντευξη, που παραχώρησε την Παρασκευή 2/12 στο Στούντιο 4 στην ΕΡΤ, με τον ίδιο να κάνει αποκαλύψεις για τη σχέση του με το γιο του.

«Του έχω μεταφέρει τις ιστορίες του ορφανοτροφείου σαν παιδικές ιστορίες, σαν παιδικά παραμύθια για να ξέρει ποιο είναι το όνομα που πήρε και γιατί το πήρε. Δε χρειάζεται όλοι οι γονείς να παραδώσουμε στα παιδιά μας σπίτια», είχε πει ο Θανάσης Βισκαδουράκης.