Συγκινημένη η Μαριλού Κατσαφάδου: «Θα το ήθελα πολύ να το είχε δει η μαμά μου» - Η εξομολόγηση για τον Πάνο Νάτση και την μητέρα της

Δύο απώλειες που της κόστισαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Συγκινημένη η Μαριλού Κατσαφάδου: «Θα το ήθελα πολύ να το είχε δει η μαμά μου» - Η εξομολόγηση για τον Πάνο Νάτση και την μητέρα της

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Είμαστε μαζί, βρέθηκε η Μαριλού Κατσαφάδου, η οποία πρωταγωνιστεί στις "Σέρρες" και γι' αυτό μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και την συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Πάνο Νάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και ράγισε τις καρδιές όλων των συναδέλφων του.

Η απώλεια του ηθοποιού, όμως, δεν είναι η μόνη που την στιγμάτισε το τελευταίο διάστημα, καθώς η ίδια έχασε και την μητέρα της πριν από λίγο καιρό και γι' αυτό έχει αποφασίσει να βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι πλέον, κοιτάζοντας μόνο το παρόν.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαριλούς Κατσαφάδου για τον Πάνο Νάτση και την μητέρα της

«Μεγάλο κομμάτι οι "Σέρρες". Ήμουν από τα πρώτα άτομα που διάβαζα τα σενάρια που έγραφε ο Γιώργος. Περάσαμε σαφώς κι εγώ κι ο Πάνος από κάστινγκ για τους ρόλους. Είχε στο μυαλό του κάτι το οποίο πέτυχε και ότι όντως ταιριάζουμε πολύ με τον Πάνο στην τηλεόραση, ότι υπήρχε χημεία, το οποίο ήταν το ζητούμενο για την σχέση των δύο παιδιών, γιατί ήταν κολλητοί, ήταν ο πρώτος του έρωτας. Υπήρχε μία χημεία που έπρεπε να βγει, να αποτυπωθεί. Η γραφή του Γιώργου Καπουτζίδη είναι κάτι το συγκλονιστικό.

Διαβάζεις κάτι και γελάς φωναχτά ή συγκινείσαι και κλαις πολύ και ξαφνικά σε κάνει πάλι να γελάς. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή και πάρα πολύ περήφανη. Θα το ήθελα πολύ να το είχε δει η μαμά μου. Όχι μόνο εμένα και την εξέλιξή μου και την πορεία μου και ότι κατάφερα μετά από τόσα χρόνια να κάνω κάτι πρωταγωνιστικό, αλλά ήταν οι σχέσεις που είχε ο πατέρας με τον γιο, με την θεία, με την αδερφή, με την φίλη, όλες αυτές οι συνδέσεις σε φτιάχνουν πολύ σαν άνθρωπο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να ζούμε με το τώρα, το παρελθόν είναι παρελθόν, το μέλλον θα έρθει και να είμαστε ήρεμοι και ήσυχοι με τις αποφάσεις που παίρνουμε και να λέμε "μην προτρέχω, να πηγαίνω μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μου"».

«Δεν ζω πανικούς πια. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου. Το χρειάστηκα πολύ και το είχα ανάγκη σε πολλές φάσεις της ζωής μου. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Το λέμε για να μας καθησυχάσει σαφώς, αλλά και ότι είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του, γιατί θα πρέπει να βρει την ώρα που θα έχεις ωριμάσει μέσα σου», κατέληξε.

Μαριλού Κατσαφάδου

Αυτός είναι ο σύζυγός της

Η Μαριλού Κατσαφάδου στη σειρά έχει τον ρόλο της υπηρέτριας/καμαριέρας της υπερπολυτελούς βίλας του Αριστοτέλη. Από αγροτική οικογένεια, είναι ένα έξυπνο κορίτσι που θα μπορούσε να έχει σπουδάσει, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι και κατέληξε να δουλεύει εσωτερική στον Αριστοτέλη Παπαδόπουλο. Έχει αρκετό τουπέ, το οποίο απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια που έχει περάσει μέσα στη βίλα και τη χλιδή.

Ξέρει, όμως, πότε πρέπει να κάνει πίσω.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για την οικογένειά της, το παιδάκι της, αλλά και για τη σχέση της με την πεθερά της Χριστίνα Τσάφου.

«Είναι μεγάλη χαρά και δικαίωση το ότι μετά από τόσα χρόνια μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω και να αποδείξω κάποια πράγματα… Δεν ήθελα από μικρή να γίνω ηθοποιός, αλλά δικηγόρος», ανέφερε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Ωστόσο, η συζήτηση πέρασε και στην οικογένειά της. Η Μαριλού έχει ένα τελείως καλλιτεχνικό family, αφού γονείς της είναι οι ηθοποιοί Θοδωρής Κατσαφάδος και η Χριστίνα Βαρζοπούλου, ενώ πεθερά της είναι η Χριστίνα Τσάφου.

Αναφέρθηκε, λοιπόν, στη σχέση τους, δηλώνοντας: «Με την πεθερά μου αγαπιόμαστε πολύ. Την γνωρίσω πριν γνωρίσω τον Χρήστο, οπότε για εμένα ήταν η Χριστίνα σαν συνάδελφος. Αφού γνώρισα τον Χρήστο μπήκε ο ρόλος της πεθεράς. Δεν είναι ότι θα με στηρίξει με μια διαφωνία που θα έχω με τον γιο της, αλλά νιώθω ότι έχει το κεφάλι της ήσυχο μ’ εμένα. Ότι το παιδί της που το μεγάλωσε τόσα χρόνια είναι σε καλά χέρια».

Κατσαφάδου σύζυγος

Εκείνη κι ο σύζυγός της Χρήστος Ζαχαριάδης έχουν, μάλιστα, αποκτήσει κι ένα παιδάκι: «Νομίζω με ωρίμασε πάρα πολύ το ότι έγινα μάνα και άνοιξα ένα δικό μου σπίτι με τον άντρα μου. Βοήθησε στο να είμαι καλή μάνα και καλύτερη ηθοποιός».