Η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογείται: «Είχα stage fright! Ζορίστηκα, δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο»

«Όλο αυτό ήταν ανυπόφορο»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογείται: «Είχα stage fright! Ζορίστηκα, δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο»

Ότι λάμπει τελικά δεν είναι χρυσός κι ότι βλέπεις μπορεί να είναι αλλιώς δεν είχε πει κάποτε η Βανδή; Μπορεί στα social media όλοι να ζηλεύουν την ζωή που κάνουν οι celebrities αλλά η Αθηνά Οικονομάκου είναι ένα παράδειγμα προς... μίμηση! Ακομπλεξάριστη, μιλά, ίσως για πρώτη φορά, ανοιχτά για κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν, κάποια «μαύρα» δικά της σημεία που όμως έλυσε ή είναι στην διαδικασία μέσω ψυχοθεραπείας να λύσει...

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 και τη Τζένη Θεωνά έδωσε συνέντευξη η Αθηνά Οικονομάκου κι ενώ το επεισόδιο θα προβληθεί το Μεγάλο Σάββατο το πρωί της Μεγάλη Τρίτης προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα στο Happy Day.

Η εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου

«Κοίτα τα πρώτα χρόνια με κράτησε μια ψυχολογική πίεση, ένα άγχος που είχα, το λεγόμενο stage fright, κι επειδή ζορίστηκα, δυσκολεύτηκα αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο επειδή αγαπάω πάρα πολύ αυτή την δουλειά. Σκέψου ότι ήμουν σε παραστάσεις που περνούσα υπέροχα κι όλο αυτό ήταν ανυπόφορο γιατί από τη μία ήμουν πανευτυχής με όλο αυτό που ζούσα, με την παρέα που είχα, με την παράσταση που έκανα, με όλο αυτό που είχα αναλάβει, με την αποδοχή του κόσμου κι από την άλλη εγώ μέσα μου κατά την διάρκεια ένιωθα χαμένη στο διάστημα, ήταν μία αγωνία τεράστια που ήρθε και με έπνιξε κι αποφάσισα πως πρέπει να το λύσω, με ψυχοθεραπεία, θα αποφύγω να κάνω.

Δηλαδή άκουγα προτάσεις για το θέατρο, έβλεπα τηλεφωνήματα που αφορούσαν θεατρική πρόταση και με έπιανε κρύος ιδρώτας!», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Υπενθυμίζουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε πρώτη φορά και σε άλλη μια δύσκολη στιγμή της ζωής της, στην κρίση που πέρασε ο γάμος της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο (δείτε εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε).