Ξεκίνησαν τις βόλτες στην θάλασσα - Η τρυφερή φωτογραφία της Κωνσταντίνας Κομματά με την 2 ετών κόρη της

Την απαθανάτισε όσο έπαιζε στην αμμουδιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / konstantina_kommata
Instagram / konstantina_kommata

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Κωνσταντίνα Κομματά μιας και εδώ και δύο χρόνια είναι μανούλα, έχοντας στο πλευρό της την καρούλα της, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Σαμαρά. Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει την καθημερινότητα με την κορούλα του και είναι πανευτυχές.

«Ο Γιώργος ήταν πάντα εκεί, μετά τον ερχομό του παιδιού. Εγώ κάπου χάθηκα. Για μία νέα μαμά είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος βοηθάει πολύ στο μεγάλωμα του παιδιού. Την κάνει μπάνιο, την ταΐζει. Ήταν εκείνος που άλλαξε την πρώτη πάνα της μικρής. Έλεγα ότι θα είμαι κουλ, αλλά στην εικόνα ενός μικρού εύθραυστου πλάσματος, εγώ τα έχασα.

Ο Γιώργος μου είπε ότι θα με βοηθήσει εκείνος. «Με τον Γιώργο δεν έχουμε παντρευτεί, κάναμε ένα σύμφωνο. Δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μέχρι τον θρησκευτικό… Όταν άρχισαν οι προετοιμασίες της βάφτισης και είδα πόση δουλειά θέλει όλο αυτό, είπα να το αφήσουμε λίγο ακόμη, για να το ευχαριστηθούμε. Ακόμα δεν έχει γίνει θρησκευτικός γάμος, τώρα είδομεν», είχε πει χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Κομμάτα -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Στην θάλασσα με την 2 ετών κόρη της η Κωνσταντίνα Κομματά

Το ζευγάρι ετοιμάζεται για τις φετινές γιορτές του Πάσχα αλλά μέχρι τότε απολαμβάνει τις βόλτες στην θάλασσα, κάτι που μοιράστηκε η ηθοποιός μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένη, η Κωνσταντίνα δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κορούλα της, όπου παίζει στην αμμουδιά.

Στην θάλασσα με την 2 ετών κόρη της η Κωνσταντίνα Κομματά