Βασίλης Κικίλιας: «Δεν είναι εύκολο να κάνει καριέρα με...» - Η τρυφερή εξομολόγηση για την γυναίκα της ζωής του

«Ήταν και είναι εξαιρετική επαγγελματίας»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βασίλης Κικίλιας: «Δεν είναι εύκολο να κάνει καριέρα με...» - Η τρυφερή εξομολόγηση για την γυναίκα της ζωής του

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (11/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Κικίλιας. Ο Υπουργός Τουρισμού της χώρας μας μίλησε στην εκπομπή του Mega, τόσο για την επαγγελματική του πορεία στον χώρο της πολιτικής, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην αγαπημένη του σύζυγο και μητέρα του παιδιού του, Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα, σχετικά με την πληρότητα των καταλυμάτων, συγκριτικά με το 2022.

Διαβάστε επίσης: Με φόρμες και δίπλα απ' την θάλασσα - Η εξόρμηση του Βασίλη Κικίλια με την οικογένεια του

Η εξομολόγηση του Βασίλη Κικίλια για την γυναίκα το παιδί του

«Είναι και σύντροφος και σύζυγος και μαμά. Ήταν και είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Δεν είναι και εύκολο να κάνει καριέρα με μένα δίπλα της. Άφησε πολλά πράγματα πίσω της. Και την τηλεόραση και τα sites της και ό, τι υπήρχε. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να πει κάποιος το παραμικρό», είπε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

«Προσπαθεί να κάνει άλλα πράγματα και τα κάνει πάντα πετυχημένα. Η ίδια ιεραρχεί τα πράγματα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μαμά και σύντροφος. Είναι απίστευτο πως τα προλαβαίνει όλα μέσα στη μέρα», συνέχισε.

«Συζητάμε και μου λέει την άποψή της. Θέλω να είμαι ειλικρινής: Πιστεύω στις γυναίκες, θεωρώ ότι είναι πιο ψύχραιμες από τους άνδρες. Βλέπουν τα πράγματα πιο αντικειμενικά και τα φιλτράρουν. Έχουν ένα ένστικτο, δεν ξέρω αν είναι το μητρικό ένστικτο. Αν ακούγαμε τις γυναίκες λίγο περισσότερο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα στον κόσμο», υποστήριξε ο Υπουργός Τουρισμού.

«Και με τον γιο μας – φυσικά θα βοηθήσω – και θα αλλάξω και τις πάνες και θα κάνω αυτά που πρέπει και είναι χαρά όλο αυτό. Ωραίες, προσωπικές στιγμές γιατί ο χρόνος περνά γρήγορα και μεγαλώνουν τα παιδιά», τόνισε.