Έκανε το επόμενο βήμα - Νέα αρχή στη ζωή του Μπο μετά το "δράμα" με την Καρολίνα Καλύβα και το Survivor All Star

Η επίσημη ανακοίνωσή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έκανε το επόμενο βήμα - Νέα αρχή στη ζωή του Μπο μετά το

Το τελευταίο διάστημα, επειδή πρόκειται για μία προεκλογική περίοδο, πολλοί διάσημοι έχουν δηλώσει ανοιχτά τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και μάλιστα μεγάλος αριθμός καλλιτεχνών έχει εισχωρήσει στον χώρο της πολιτικής θέτοντας υποψηφιότητα σε κάποια από τα πιο "δυνατά" κόμματα (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός εντάχθηκε στην ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ).

Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Μπο, ο οποίος μετά από όλο το δράμα που έζησε λόγω της σχέσης του με την Καρολίνα Καλύβα και την συμμετοχή της στο Survivor All Star (δείτε εδώ την αλήθεια για την σχέση τους μετά το παιχνίδι), αποφάσισε να στραφεί σε διαφορετικά μονοπάτια και να δοκιμαστεί ως δημοτικός σύμβουλος, θέτοντας υποψηφιότητα για την περιοχή της Ηλιούπολης, δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Χατζηδάκη.

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του Μπο στις δημοτικές εκλογές

«Καλωσορίζω με χαρά στην παράταξή μας τον αγαπημένο ράπερ της νεολαίας, τον Χαράλαμπο Ξενίδη, γνωστό ως Bo Fugitive. Συντάσσεται μαζί μας με φρέσκιες ιδέες για το καλό της πόλης μας. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!!

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Χαράλαμπος Ξενίδης, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Bo, είναι Έλληνας ράπερ. Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και κατοικεί από το 1996 στην Ηλιούπολη.

Το ’96 έκανε την «είσοδό του» στην ελληνική δισκογραφία. Το 1998 συμμετέχει στην παραγωγή των Goin' Through στο CD (συμβόλαιο τιμής). Την ίδια περίοδο, συνεργάζεται μαζί με τους Goin Through, με το Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Ο Bo στη συνέχεια συνεργάζεται ως συνθέτης με τον Γιώργο Αλκαίο σε 3 δίσκους.

Το 2005 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό CD που περιέχει 15 tracks σε Ελληνικούς και Αγγλικούς στίχους με RnB, Hip - hop, Oriental και Ροκ στοιχεία.

Από το 2006-2009 συμμετέχει με συνθέσεις και ντουέτα σε χρυσούς και πλατινένιους δίσκους επιτυχημένων εμπορικά καλλιτεχνών όπως η Δέσποινα Βανδή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Μακρόπουλος και πολλοί άλλοι. Συνεργάστηκε, επίσης, με τον ράπερ Coolio και με την Άννα Βίσση, ενώ διασκευάζει το «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε» σε R&B ρυθμό.

Από το 2010 έως σήμερα συνθέτει σε συνεργασία με τον Stan, ενώ έχει κάνει πολλές ακόμη συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, καθώς και πολλές περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Χατζηδάκης.

Καλωσορίζω με χαρά στην παράταξή μας τον αγαπημένο ράπερ της νεολαίας, τον Χαράλαμπο Ξενίδη, γνωστό ως Bo Fugitive....

Posted by George Chatzidakis on Tuesday, April 11, 2023
TAGS