Γνωστή ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Κατουρήθηκα στη σκηνή από το άγχος μου»

«Η απειρία, η έκθεση, λίγο το ένα, λίγο το άλλο με οδηγούσαν σε αυτό το αποτέλεσμα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (11/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε καλεσμένη η Αρετή Πασχάλη. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε στην εκπομπή του OPEN, τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο για την επαγγελματική της πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Αρετή Πασχάλη αναφέρθηκε στην δραματική σειρά "Έρωτας Φυγάς", που συμμετέχει στην φετινή σεζόν, την συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά αποκάλυψε και μερικά προσωπικά περιστατικά, που προέκυψαν πάω στην θεατρική σκηνή.

Διαβάστε επίσης: Έρωτας Φυγάς: «Ας ζήσουμε μαζί στον χρόνο που μας απομένει! Γίνε γυναίκα μου» - Της κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη δέχεται!

Η Αρετή Πασχάλη
(ndp)

Η αποκάλυψη της Αρετής Πασχάλη για περιστατικό στο θέατρο

«Κυκλοφορεί μία φήμη για σένα… ότι στη σκηνή… κάποια στιγμή. Το έχεις πει και μόνη σου. Από τα γέλια σου έχουν φύγει;», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στην καλεσμένη της και αυτή απάντησε:

«Δεν συμβαίνει τώρα πια αυτό. Συνέβαινε λόγω του άγχους και όχι από γέλιο. Συνέβαινε στις αρχές, 2-3 φορές από άγχος. Η απειρία, η έκθεση, λίγο το ένα, λίγο το άλλο με οδηγούσαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Την πρώτη φορά που συνέβη ήταν σε ένα σόου με τον Τάκη Ζαχαράτο. Χορεύαμε και τραγουδούσαμε και κάποια στιγμή έχουμε σχηματίσει έναν κύκλο, καθόμαστε έτσι και από το άγχος έγινε το ατύχημα. Με κοιτάζει ο συνάδελφος και του λέω: ίδρωσα πάρα πολύ! Ζέστη!», ανέφερε η Αρετή Πασχάλη.