«Δεν θα ξεχάσω παρόλο που έχω φύγει...» - Η εξομολόγηση της Φαίη Σκορδά για την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν θα ξεχάσω παρόλο που έχω φύγει...» - Η εξομολόγηση της Φαίη Σκορδά για την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά για την αποχώρηση της από το κανάλι του STAR - δείτε εδώ τα κανάλια που την διεκδικούν.

«Μερικές φορές τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει και θέλω να το τονίσω αυτό ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, ούτε νευρίασε κανείς και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημη ή επιθετικό. Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι άδικο για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία.

Από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Είναι ένα project που πάει τέλεια και σκίζει. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν», είπε στις τηλεοπτικές κάμερες - δείτε εδώ ολόκληρη της συνέντευξη της.

Μετά από την προβολή του αποσπάσματος, η Φαίη Σκορδά, θυμήθηκε την δική της αποχώρηση από το κανάλι του ΑΝΤ1 και ήθελε να κάνει μια δήλωση.

Το ευχαριστώ της Σκορδά στον ΑΝΤ1

«Όλες αυτές οι συνθήκες για μένα είναι πολύ αγχώδεις και για εμένα το πιο σημαντικό είναι το πώς φεύγει, και όχι το πώς πας κάπου. Και δείχνει και πολλά και για τις δύο πλευρές, όχι μόνο για τους παρουσιαστές αλλά και για τα κανάλια. Δεν θα ξεχάσω ότι παρότι έφυγα από τον ΑΝΤ1, έβγαλαν για εμένα ένα πολύ ωραίο δελτίο Τύπου. Το κρατάω μέσα στην καρδιά μου και γι’ αυτό που είναι ένα χαρτί με πέντε λέξεις, το εκτιμώ πολύ και εκτιμώ και τους ανθρώπους εκεί γιατί θεωρώ ότι μου φέρθηκαν σωστά, δηλαδή με αξιοπρέπεια.

Γι’ αυτό λέω και για τις δύο πλευρές. Τιμάνε έναν άνθρωπο. Τιμάει τα 10 χρόνια συνεργασίας. Έβγαλαν ένα δελτίο Τύπου και γι’ αυτό δεν θα συνεχίσω να λέω και ευχαριστώ γι’ αυτή την συνεργασία. Το λέω τιμητικά υπέρ ενός καναλιού, δεν το λέω για μένα», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.