«Ένας ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου...» - Η αποκάλυψη της Μαίρης Χρονοπούλου για την προσωπική της ζωή

«Ήθελα να φύγω από το περιβάλλον»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ένας ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου...» - Η αποκάλυψη της Μαίρης Χρονοπούλου για την προσωπική της ζωή

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε στην συνέντευξη της η Μαίρη Χρονοπούλου. Η σπουδαία ηθοποιός, έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του ALPHA.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Χρονοπούλου, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της, την οικογένεια της, αλλά την πολυάριθμη και σπουδαία επαγγελματική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Διαβάστε επίσης: Με ηρεμιστικά μετά την τραγωδία στα Τέμπη η Μαίρη Χρονοπούλου: «Έκλαιγε σα μωρό παιδί»

Οι αποκαλύψεις της Μαίρης Χρονοπούλου για τον έρωτα της ζωής της

«Με τον Ανδρέα Μπάρκουλη είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και με κουμπάρο. Δεν νομίζω ότι πέθαιναν για εμένα, ήμουν εξωεπαγγελματική. Μου λείπει περισσότερο ο Νίκος Κούρκουλος που ήταν οικογένειά μου. Μου λείπει και μόνο που το σκέφτομαι, πεθαίνω. Ήξερε τα πάντα για την προσωπική μου ζωή. Είχε τραβήξει πολλά με τα παθήματά μου. Με φρόντιζε, με μάλωνε και ήταν ό,τι πιο κοντινό είχα στη ζωή μου», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Η ατάκα που θυμάμαι ήταν το “Δεν σε αντέχω”. Τον είχα πάρει τηλέφωνο βράδυ και του είπα “Έλα γρήγορα Νίκο, θα με σκοτώσει αυτός”. Ήρθε με τη μηχανή, “καθάριζε” ωραία, γενναία, τον πλάκωνε τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί. Περίμενε μέχρι το πρωί να έρθει ο κλειδαράς να μου αλλάξει κλειδαριά. Περνούσαν οι μήνες και με το πρόσωπο αυτό ή το είχα συγχωρήσει και πίναμε καφέ. Μας έβλεπε ο Νίκος και μου έλεγε “Βρε Μαίρη, τον χτύπησα τον άνθρωπο, δεν του μιλάω και εσύ πίνεις καφέ μαζί του;”», συνέχισε η σπουδαία ηθοποιός.

«Ένας ήταν ο μεγάλος μου έρωτας αλλά δεν θα το πω. Πιστεύω πώς μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά. Δεν κατέληξε σε γάμο. Πιστεύω ότι καταλήγουν σε γάμο με άλλον άνθρωπο και όχι μαζί μου. Παντρεύτηκα γιατί ήθελα να αφήσω το θέατρο, είχα περάσει μια άσχημη κατάσταση, να μαζευτώ στον πύργο μου. Ήταν ένα τεράστιο σπίτι, κοιμόμουν μόνη μου σε ένα μέρος του σπιτιού και ας ήμουν παντρεμένη. Ήθελα να φύγω από το περιβάλλον που είχα ζήσει και ήθελα να γίνω νοικοκυρά», ανέφερε η Μαίρη Χρονοπούλου.