Αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό του BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου

Η ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό του BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου

Αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό της εκπομπής BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου, έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε. Μετά από διαφημιστικό διάλλειμα η τραγουδίστρια δεν εμφανίστηκε στη θέση της, με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου να ανακοινώνει στους τηλεθεατές τι έχει συμβεί.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής, η γυναίκα του ένιωσε μια αδιαθεσία λόγω της ίωσης που είχε μαζί με την κόρη της - δείτε την ανάρτηση της - , με αποτέλεσμα να βγει έξω να πάρει αέρα και να συνέλθει.

Η ανακοίνωση του Ετεοκλή για την Ελένη Χατζίδου

«Εδώ είμαστε και πάλι. Να ενημερώσω πως η Ελένη μου, η Ελένη μας είχε μια αδιαθεσία, χρειάστηκε να βγει για λίγο έξω να χαλαρώσει, να πάρει τις ανασούλες της. Μπορεί να μπει ανά πάσα ώρα και στιγμή σε κάποιο ζώδιο. Μπορεί να στο δικό της. Αυτά είναι παιδιά, live εκπομπή είναι, συμβαίνουν αυτά σε όλους» είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Θα τους δούμε και του χρόνου στο STAR;

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησαν μία από κοινού συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος TV του Κυριακάτικου Ελεύθερου Τύπου και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου με το ζευγάρι να κάνει σημαντικές αποκαλύψεις!

Πώς κυλά η χρονιά με το Breakfast@Star;

E.X: Γνωρίζουμε έναν νέο κόσμο και τον απολαμβάνουμε πολύ. Πάμε στη δουλειά μας και είμαστε χαρούμενοι. Το φετινό εγχείρημα έχει μελέτη, απαιτεί να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά αλλά περνάμε καλά. Είμαστε, όμως, αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής και χαιρόμαστε για τη χημεία που έχουμε με την ομάδα μας.

Ε.Π: Είναι ένα ευτυχές γεγονός αυτό που συμβαίνει, μία ευκαιρία που τη θέλαμε πολύ. Είμαστε συνειδητοποιημένοι για το πού είμαστε, τι κάνουμε. Τον σεβασμό μας τον δείχνουμε με τον επαγγελματισμό μας σε όλα τα επίπεδα. Η χημεία με τους ανθρώπους της εκπομπής «χτίζεται» και όταν σβήνουν τα φώτα. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί έχουμε γνωρίσει μια μεγάλη οικογένεια, όπως αυτή του Star, αλλά και τους συνεργάτες μας. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε, γιατί θέλουμε να έχουμε πορεία στον χώρο.

Ετεοκλής Παύλου & Ελένη Χατζίδου

«Φοβηθήκατε» καθώς είχατε να αντιμετωπίσετε ανθρώπους με πορεία και εμπειρία, όπως τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα, την Κατερίνα Καινούργιου, την Ελεονώρα Μελέτη;

Ε.Χ: Σίγουρα ήταν πρόκληση αλλά αν σκεφτόμασταν «πού πάμε εμείς απέναντι στα θηρία;», δεν θα κάναμε τίποτα. Μου αρέσει που προσπαθούμε συνεχώς να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Η άποψη του καναλιού, άλλωστε, ήταν να είμαστε αληθινοί. Δεν θελήσαμε να μιμηθούμε κάποιον. Θέλουμε μια εκπομπή ψυχαγωγική με θετική διάθεση. Εννοείται ότι έχουμε να διαχειριστούμε και θέματα επικαιρότητας, δεν είμαστε αρμόδιοι αλλά με σοβαρότητα τοποθετούμαστε. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα που έχουμε.

Ε.Π: Θεωρώ ότι είναι υγιές το να έχεις να ανταγωνιστείς πρόσωπα και εκπομπές. Θα ήταν ωραίο να ήμασταν μόνοι μας; Είναι σπουδαίο για εμένα ότι δύο άνθρωποι όπως εμείς έχουμε βήμα και ότι ακούγεται και μία νέα φωνή στον κόσμο. Η προσπάθεια η δική μας έχει να κάνει περισσότερο με το να ανταγωνιστούμε τον εαυτό μας. Θέλουμε να δίνουμε η καλύτερη εκδοχή μας. Δεν πάεμ να γίνουμε καλύτεροι εμείς.

Αναφορικά με τα θέματα που κληθήκαμε να διαχειριστούμε, ανοίγει μια μεγάλη κουβέντα. Παρουσιάζουμε μία ψυχαγωγική εκπομπή και είμαστε μέλη της κοινωνίας αυτής. Σαφέστατα, λοιπόν, θα σχολιάσουμε ένα σοβαρό γεγονός για τη χώρα.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας; Θέλετε να συνεχίσετε στην πρωινή ζώνη, να πορεύεστε ως τηλεοπτικό ζευγάρι;

Ε.Π: Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε το Breakfast@Star.

Ε.Χ: Συμφωνώ. Θέλω να είμαστε οι δυο μας, με την ομάδα που ξεκινήσαμε. Δέσαμε με αυτή την ομάδα από την αρχή και δεν θέλουμε να τους αποχωριστούμε. Αν γίνει μια πρόταση ξεχωριστά, βέβαια, θα τη συζητήσουμε. Πολλά μπορούν να συμβούν, δεν είμαστε απόλυτοι. Όμως, νιώθουμε ασφάλεια που έχει ο ένας τον άλλον. Είναι σημαντικό να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου.