Πάσχα στην Αμερική με τον πεθερό του - Το ταξίδι του Κωνσταντίνου Αργυρού στην σύντροφο του, Αλεξάνδρα

Μαζί τους είναι και ο πατέρας της!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πάσχα στην Αμερική με τον πεθερό του - Το ταξίδι του Κωνσταντίνου Αργυρού στην σύντροφο του, Αλεξάνδρα

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» αναφέρθηκαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την αγαπημένη του σύντροφο, Αλεξάνδρα Νίκα. Μετά το πρόσφατο ταξίδι του τραγουδιστή στην Ιταλία (δείτε εδώ με ποιον πήγε), αποφάσισε να γιορτάσει της Πασχαλινές μέρες με την σύντροφο του, αλλάζοντας όχι μόνο χώρα, αλλά και ήπειρο.

Η Καλιφόρνια, λοιπόν είναι ο προορισμός που επέλεξαν να επισκεφθούν και δεν ήταν μόνοι φυσικά. Εκτός από έναν φίλος του Κωνσταντίνου Αργυρού, μαζί ήταν και ο πατέρας της. Η ίδια, να τονίσουμε ότι έχει πάει αρκετές φορές στην Αμερική, διότι σπούδαζε εκεί.

Η πασχαλινή απόδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Νίκα

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, η Αλεξάνδρα Νίκα ήταν εκεί, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε για να τη βρεί όταν ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις του, στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, που τραγουδάει.

Το δώρο του Κωνσταντίνου Αργυρού στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει τον θαυμασμό και τα τρυφερά του αισθήματα για εκείνη με ένα κομψό δώρο, ένα εντυπωσιακό ρολόι, που σίγουρα η Αλεξάνδρα δεν θα το βγάλει από το χέρι της.

Να σημειώσουμε πως η καλλονή σύντροφός του τραγουδιστή σπούδαζε στην Καλιφόρνια και το 2022 ολοκλήρωσε της σπουδές της και είναι Jet Setter. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του κοινού τους φίλου του Αντέστη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ήταν μαζί τους στο ταξίδι (δείτε φωτογραφίες).

Κανείς από τους 2, όμως, δεν έχει επιβεβαιώσει την σχέση αυτή γιατί την κρατούν όσο περισσότερο κρυφή γίνεται, για αυτό τον λόγο κιόλας δεν ακολουθεί καν ο ένας τον άλλον στα social media!