Κούρεψε το μαλλί γουλί - Η νέα αλλαγή στο look του Δημήτρη Φιντιρίκου

Η ανάρτηση του στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Σε μια νέα αλλαγή προχώρησε ο Δημήτρης Φιντιρίκος, καθώς αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά του. Ένα εντελώς κοντό κούρεμα, απφάσισε να κάνει ο επιχειρηματίας και έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, θέλοντας να δει τις αντιδράσεις των διαδικτυακών του φίλων.

Εκτός, από τον Δημήτρη Φιντιρίκο και η αγαπημένη του σύντροφος, Κατερίνα Δαλάκα έκανε μια παρόμοια ανάρτηση, που φαίνονταν το νέο look του.

Διαβάστε επίσης: Και εκεί μαζί - Οι νέες φωτογραφίες των Δαλάκα και Φιντιρίκο στον Λευκό Οίκο

Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου με τον νέο του κούρεμα

Πολλοί ήταν αυτοί, που του σχολίασαν την φωτογραφία.

«Α ρε τυπάρα μου ότι και μα κάνεις απλά κορυφή», σχολίασε ο Τριαντάφυλλος.

Οι κινήσεις της Κατερίνας Δαλάκα για τα γενέθλια του Δημήτρη Φιντιρίκου

Οι στιγμές ευτυχίας για το ερωτευμένο ζευγάρι, Κατερίνα Δαλάκα & Δημήτρης Φιντιρίκος είναι πλέον κάτι σύνηθες, αφού οι δύο τους είναι και πάλι μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ ζουν μοναδικές στιγμές - ο ένας με τον άλλον - με βάση τους την Αθήνα.

Είναι γνωστό, πως ο επιχειρηματίας διατηρεί πολυτελές σπίτι στην Αθήνα εκεί, όπου περνάει χρόνο με τη νεαρή αθλήτρια μιας και εκείνη κατάγεται και ζούσε για χρόνια στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά τους (δείτε εδώ πλάνα από τη ρομαντική απόδρασή τους στην Αράχοβα).

Τα ταξίδια για το ζευγάρι αποτελούν αγαπημένη τους συνήθεια και αυτό φάνηκε ξανά μέσα από ένα βίντεο, που έφτιαξε η Δαλάκα με τις καλύτερες στιγμές της με το Δημήτρη, μαζί με μια υπέροχή τούρτα για τα γενέθλιά του.

Δαλάκα - Φιντιριίκος