«Είμαστε περίπου δύο χρόνια μαζί, σκέφτομαι τον γάμο...» - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στον αέρα του Super Κατερίνα

«Την περίοδο του J2US, επειδή πάντα λέω αλήθειες, υπήρχε μια περίοδος που δεν ήμασταν μαζί»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είμαστε περίπου δύο χρόνια μαζί, σκέφτομαι τον γάμο...» - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στον αέρα του Super Κατερίνα

Μετά την αποκάλυψη γνωστής τηλεπερσόνας η οποία κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση, στον αέρα του Super Κατερίνα, ακολούθησε μία ευχάριστη είδηση το πρωί της Τετάρτης 12/4. Αυτή αφορά το γεγονός πως ένα από τα πρόσωπα που πέρασαν από το Just The 2 of Us μίλησε ανοιχτά για την σχέση που έχει εδώ και λίγα χρόνια, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για τον γάμο του.

Ο λόγος για τον Πάνο Τριανταφύλλου, ο οποίος αναφέρθηκε και για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή και το οποίο είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Εξήγησε, λοιπόν, ποια ήταν η αντίδρασή του μετά από αυτό, αλλά και όταν έφτασε στα αυτιά του η πληροφορία πως δεν θα μπορούσε να ξαναπερπατήσει.

Η αποκάλυψη του Πάνου Τριανταφύλλου για την προσωπική του ζωή

«Υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή μου, υπάρχει εδώ και αρκετό διάστημα, είμαστε περίπου δύο χρόνια μαζί. Την περίοδο του J2US, επειδή πάντα λέω αλήθειες, υπήρχε μια περίοδος που δεν ήμασταν μαζί. Σκέφτομαι τον γάμο κατά καιρούς, αλλά με όλα όσα κάνω αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι δεν θα μπορέσω να κάνω ένα γάμο και κατ' επέκταση οικογένεια, δηλαδή παιδιά, και να είμαι 100% σε αυτό», είπε αρχικά.

Και επισήμανε για το ατύχημα: «Άμεσα έκανα σχέση μετά το ατύχημα, φλέρταρα και την ώρα του ατυχήματος, μετά, μέσα στο ασθενοφόρο».

«Εκείνη την ώρα δεν σκέφτηκα ότι δεν θα ξαναπερπατήσω, ότι τελείωσε η ζωή μου ή ότι καταστράφηκα, οπότε δεν είχα κάποια αρνητική σκέψη μέσα στο μυαλό μου για να με σταματήσει από όλα τα υπόλοιπα, γι' αυτό και φλέρταρα, έκανα πλάκα με τους πυροσβέστες, ήμουν πάρα πολύ καλά», συνέχισε.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήμουν καλά από τη στιγμή που ήρθε μια νοσηλεύτρια και μου είπε ενώ ήμουν ακόμα μέσα στην εντατική ότι δεν θα ξαναπερπατήσω. Αυτό ήταν ένα σοκ. Μετά το πρώτο εξάμηνο, που έβλεπα ότι χρειάζομαι δίπλα μου το καρότσι για να αυτοεξυπηρετούμαι, άρχισα να το συνειδητοποιώ».

«Δεν θα θύμωνα, αν είχε φερθεί σωστά μετά το ατύχημα. Τον ένοιαζε τι έπαθε το αυτοκίνητο, αν χάλασαν τα ηχεία του αυτοκινήτου, προσπάθησαν να δουν αν είχα κι εγώ κάποια υπαιτιότητα σχετικά με το τροχαίο, που δεν είχα καμία, γιατί καθόμουν πίσω», κατέληξε.