1ο ταξίδι με το μωρό στο εξωτερικό - Τούνη & Αλεξάνδρου στις πυραμίδες του Κάιρο, δίπλα στις καμήλες

Μοναδικά τοπία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Τις τελευταίες μέρες ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη αποφάσισαν να φύγουν εκτός Ελλάδος, κάνοντας λοιπόν το πρώτο τους ταξίδι με το μικρό Nουνίτο στο εξωτερικό.

Όπως έγινε γνωστό, η όλη ιδέα ήταν του Δημήτρη Αλεξάνδρου και μάλιστα ο ίδιος ταξίδεψε αρχικά μέχρι τη Θεσσαλονίκη, πήρε την οικογένειά του, έφτασαν στην Αθήνα, από όπου εν τέλει πέταξαν για το Κάιρο (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα από το αεροδρόμιο).

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Κάιρο

Οι πρώτες φωτογραφίες της οικογένειας από το Κάιρο είναι μαγικές και μάλιστα Τούνη και Αλεξάνδρου εκτός από τα πολύ ωραία και ιδιαίτερα τοπία μας δείχνουν, πως μπορεί να κάνει κανείς ένα τόσο μεγάλο ταξίδι με το μωρό μαζί του!

Φυσικά η Instagram έκανε μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, φορώντας ένα αέρινο, κόκκινο σύνολο ποζάροντας με αυτό στις πυραμίδες, ενώ ο Αλεξάνδρου με τη σειρά του έβγαλε μια ιδιαίτερη φωτογραφία στο ίδιο σημείο δίπλα από μία καμήλα.

Τούνη - Αλεξάνδρου

Πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης πήρε με την Ιωάννα Τούνη και το μωρό σε μοναστήρι

Πριν από λίγο καιρό, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχαν κάνει ένα ακόμη ταξίδι με τον γιο τους στην Αράχοβα, στο σπίτι που διαθέτει το μοντέλο (δείτε το εδώ). Ωστόσο, πλέον έχουν επιστρέψει στην πραγματικότητα.

Μπορεί να απείχαν από τα social media τους λόγω πένθους και συμπαράστασης στα θύματα και στις οικογένειες αυτών από την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά το Σάββατο 4/3 η διάσημη Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που ανέβασε πρώτα ο καλός της, δείχνοντας πως είχαν επισκεφθεί μοναστήρι για τον μπέμπη τους. Και αυτό για να πάρουν ευχή, όπως είναι γνωστό σύμφωνα με το έθιμο.

"Αργήσαμε λίγο, αλλά πήραμε την ευχή", έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.