Είναι οριστικό: «Δεν βρίσκω πουθενά τον εαυτό μου» - Ανακοίνωσε το τέλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Θα δυσαρεστηθούν αρκετοί τηλεθεατές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/official_danos_ga
Instagram/official_danos_ga

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από το τέλος του Survivor 2017 όπου έγινε και γνωστός, αποφάσισε να αλλάξει στροφή στην καριέρα του. Πλέον ασχολείται με την υποκριτική και μάλιστα φέτος, παίζει στην δεύτερη τηλεοπτική του σειρά. Συγκεκριμένα, στην Γη της Ελιάς (δείτε ποιον υποδύεται και τι θέλει να πετύχει).

Πολλές φορές ωστόσο, τον έχουν ρωτήσει για το ριάλιτι επιβίωσης, παρόλο που ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του, αφού αυτός ο κύκλος έχει κλείσει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος λοιπόν στο περιοδικό «Τηλέραμα» και την Αθηνά Ζαχαράκη, ξεκαθάρισε πως ο κύκλος του Survivor έχει κλείσει και δεν πρόκειται να μπει ποτέ ξανά στο παιχνίδι ακόμη και αν του γίνει πρόταση.

Οι δηλώσεις του Αγγελόπουλου για το Survivor

Ασχολήθηκα ως παίκτης το 2017. Έπειτα, το 2019, κάναμε μια συζήτηση όπου μου προτάθηκε να συμμετάσχω ως παρουσιαστής, αλλά δεν ήταν κάτι που προχώρησε, γιατί τότε δεν ήταν εφικτό. Έκτοτε κάθε χρόνο μού προτείνεται να συμμετάσχω ως παίκτης αλλά εμένα το ’17 αποτέλεσε τη μόνη και την τελευταία συμμετοχή μου.

Δεν υπάρχει κάτι που θα με έκανε να ξαναπώ ναι. Και εδώ να διευκρινίσω πως το όχι μου δεν έχει να κάνει με κάποια διαφωνία στο οικονομικό, όπως κατά καιρούς λέγεται. Ίσα ίσα, οι προτάσεις της παραγωγής ήταν πολύ τιμητικές.

Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετάσχω ξανά στο παιχνίδι. Άλλωστε κάθε χρονιά που περνάει γίνεται όλο και πιο ριάλιτι και εγώ δεν βρίσκω πουθενά τον εαυτό μου σε αυτό. Για μένα λοιπόν ο κύκλος έκλεισε οριστικά το ’17.

Θέλει άλλωστε να κάνει οικογένεια

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Δήμητρας Βαμβακούση, με τους δύο να μην κρύβουν τον έρωτά τους, αν και στην αρχή είχαν επιλέξει να κρατηθούν για λίγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Πλέον όλοι μιλούν για αυτό το ταιριαστό ζευγάρι με μία νέα αποκάλυψη εκ των έσω να επιβεβαιώνει το πόσο καλά είναι μαζί, δεδομένου ότι ο Ντάνος είχε υπάρξει επιλεκτικός στο κομμάτι των προσωπικών του (δείτε εδώ τη χειρονομία του Αγγελόπουλου στη Βαμβακούση, που συζητήθηκε).

Πιο αναλυτικά, ο σχεδιαστής μόδας, Ερωτόκριτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Γειά σου'', η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 8/4, με τον ίδιο να κάνει αποκαλύψεις για τους Αγγελόπουλο και Βαμβακούση, μιας και τους έχει ζήσει από κοντά!

«Με το Γιώργο Αγγελόπουλο συνεργαζόμαστε χρόνια και είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Πρόσφατα ναι έχουν έρθει και με την Δήμητρα Βαμβακούση εδώ στο ατελιέ και είναι φρέσκο ζευγάρι, δηλαδή η Δήμητρα, που δεν την γνώριζα είναι ένα φρέσκο κορίτσι.

Από τον Γιώργο μπορεί να περίμενες να δεις και κάτι άλλο σαν εικόνα δίπλα του, και όμως αυτό είναι ανατρεπτικό στην οπτική μας αλλά έχουν τόσο χημεία μεταξύ τους και είναι τόσο όμορφο, που πραγματικά μας δίνει ένα μήνυμα να μην κρίνουμε τα γεγονότα απ' τις εικόνες.

Τα παιδιά ήρθαν εδώ και έβλεπες αυτή την χημεία και την αγάπη και την οικειότητα. Δηλαδή νόμιζες, αν δεν γνώριζες, ότι είναι χρόνια μαζί.

Νομίζω ότι ο Γιώργος θέλει να κάνει μία ολοκληρωμένη, όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια και του καθρεφτίζει αυτά τα σημάδια, εγώ αυτή την αίσθηση έχω», είπε ο Ερωτόκριτος.