ΑΝΤ1: «Θα νοικιάσω το οικογενειακό σπιτάκι που έχουμε» - Οι κινήσεις της Χατζηβασιλείου αφού ''ναυάγησε'' η συμφωνία της με το σταθμό

«Θα επιβιώσω, αλλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''7 μέρες tv'' και στο Γιάννη Βίτσα με την παρουσιάστρια να ανοίγει για μία ακόμη φορά τα χαρτιά της αναφορικά με τα επαγγελματικά της πλάνα, που τελευταία συζητήθηκαν ομολογουμένως πολύ!

Έχει γίνει γνωστό, πως η παρουσιάστρια μετά το τέλος του θρυλικού ''Πάμε πακέτο'' είχε πάρει την απόφαση να κάνει το λεγόμενο comeback, αναλαμβάνοντας μάλιστα εκπομπή στον ΑΝΤ1, κάτι που εν τέλει δεν ευδοκίμησε (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για το τέλος του Πάμε Πακέτο).

Μέσα από τις νέες δηλώσεις της η Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε τόσο στην επιθυμία της να υπάρξει ξανά στα φώτα, όσο και στο λόγο, που εν τέλει την κράτησε μακριά από αυτά και συγκεκριμένα από τον ΑΝΤ1.

Ο λόγος που η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν έκλεισε με τον ΑΝΤ1

«Ο λόγος που έφυγα από αυτό το πρότζεκτ είναι γιατί με το κανάλι δεν είχαμε την ίδια αντίληψη όσον αφορά το στόχο μας. Άλλα ήθελα εγώ να γίνουν στην εκπομπή και άλλα επέμεναν οι άνθρωποι του καναλιού να κάνουν. Δεν συμφωνήσαμε στο περιεχόμενο. Απλά. Θα μου πεις, θα ήταν καλά τα χρήματα. Ενδεχομένως να ήταν, αλλά δεν είναι τα χρήματα το παν στη ζωή ή ο βασικός λόγος για να αποφασίσεις να κάνεις κάτι. Είναι σημαντικά, αλλά δεν είναι το πρώτο που κοιτώ.

Εγώ θέλω να είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη σε αυτό που θα επιλέξω να κάνω και να νιώθω ότι συμβάλλω στο συλλογικό καλό. Αν δεν τα έχω αυτά, δεν θα το κάνω. Και δεν πειράζει, θα νοικιάσω το οικογενειακό σπιτάκι που έχουμε στη Χαλκιδική και θα ζήσω με λιγότερα χρήματα. Θα επιβιώσω, αλλά θα το κάνω με ήσυχη τη συνείδησή μου, με χαρά, ηρεμία και αξιοπρέπεια.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Οι πρώτες αποκαλύψεις της Χατζηβασιλείου για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε χθες Κυριακή 26/3 η Βίκυ Χατζηβασιλείου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 κα το λόγο που η εκπομπή που ετοίμαζαν με το κανάλι βγήκε στον αέρα του σταθμού με άλλη παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα με την Ελίνα Παπίλα, με αποτέλεσμα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια να επικρατεί σούσουρο και πολλά να λέγονται σχετικά με τις σχέσεις της παρουσιάστριας και του σταθμού του ΑΝΤ1.

«Όσο προχωρούσε η εξέλιξη αυτού του πρότζεκτ και όσο κάναμε συσκέψεις και πηγαίναμε προ το τελικό προϊόν, έβλεπα ότι δεν είναι αυτό που είχα συμφωνήσει να κάνω από την αρχή, δηλαδή πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά με την επιλογή, ένιωθα ότι δεν αυτό που θα δικαιώσει τις προσδοκίες τις δικές μου ούτε τις προσδοκίες του κόσμου», ανέφερε αρχικά για το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

«Όταν έβλεπα ότι άλλαζε πορεία και παρενέβαιναν στο περιεχόμενο που δεν συμφωνούσα...Όταν κάτι δεν το πιστεύεις δεν μπορείς να το κάνεις καλά. Γιατί να πειραματιστής; Εντάξει θα έπαιρνα κάποια χρήματα θα είχα προβολή, αλλά υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από αυτό», συνέχισε.

«Την Ελίνα δεν την ήξερα, εκεί την γνώρισα τους εύχομαι να πάνε καλά. Δεν την παρακολούθησα την εκπομπή», αποκάλυψε για την εκπομπή "Είδαμε μαζί".