Θα καλωδιωθεί το σπίτι της - Η διαδικασία για την αποφυλάκισή της Εύας Καϊλή

Αφήνεται με ηλεκτρονικό βραχιολάκι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Μεγάλη Τετάρτη 12/4 έγινε γνωστό, πως η Εύα Καϊλή αφήνεται ελεύθερη για την ώρα και μπορεί να συνεχίσει την κράτησή της στο σπίτι της κάτι, που για εκείνη είναι πολύ σημαντικό και μάλιστα αποτελούσε βασικό της αίτημα από την πρώτη στιγμή της κράτησής της.

Πιο αναλυτικά, μετά από τόσους μήνες κράτησης στις βέλγικες φυλακές, η πολιτικός αντέδρασε πολύ έντονα με το που έμαθε τα ευχάριστα (δείτε εδώ την αντίδρασή της για την αποφυλάκισή της).

Πότε βγαίνει η Εύα Καϊλή από τη φυλακή

Το ρεπορτάζ του ΕΡΤ news αναφέρει, πως η ίδια δε θα μείνει στο ίδιο σπίτι με τον Τζιώρτζι και μάλιστα, πως δε θα καταθέσει αίτημα να μείνει στην Ελλάδα. Πιο αναλυτικά, η Καϊλή θα μένει στο εξής στο σπίτι της με ηλεκτρονικό βραχιολάκι και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν, πως η μεταφορά της θα γίνει, αφού τοποθετηθούν τα ηλεκτρονικά συστήματα.

Το έγγραφο της απόφασης για την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή

Σε ρεπορτάζ του MEGA, αναφέρεται πως έχει παρθεί η απόφαση για την Εύα Καϊλή και λειτουργεί ως όρος για την αποφυλάκισή της το να καταγράφονται οι κλήσεις που πραγματοποιεί το ζευγάρι, ενώ όπως αναγράφεται στο έγγραφο που εξασφάλισε το συγκεκριμένο κανάλι από τις βέλγικες αρχές όπου αναγράφεται το σκεπτικό της αποφυλάκισης της πρώτης, δεν αλλάξει κάτι όσον αφορά στις προϋποθέσεις που την κρατούσαν πίσω από τα σίδερα της φυλακής, όμως θεωρήθηκε πως δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι.