Η στιγμή που πήρε πρώτη φορά την μικρή Αλεξάνδρα στην αγκαλιά της στο μαιευτήριο - Η τρυφερή ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τα γενέθλια της κόρης της

Έκλεισε τα 5!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη, πέρα από επιτυχημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, είναι και μία πολύ καλή και αφοσιωμένη μητέρα. Η μικρή Αλεξάνδρα είναι η μεγαλύτερη αδυναμία και η προτεραιότητά της και αυτό το δείχνει πάντοτε με τον τρόπο που μιλάει για εκείνη και μέσα από τις κοινές τους εμφανίσεις και αναρτήσεις όπου είναι πολύ τρυφερή.

Αυτές τις μέρες μάλιστα, η ίδια βρίσκεται σε ένα νοσταλγικό mood, αφού άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της πριν από μερικά χρόνια (δείτε την εδώ με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στον σύζυγό της) και σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 13/4, που η κόρη της έχει γενέθλια βρήκε την αφορμή να το γιορτάσει στα social media με μία φωτογραφία τους από λίγα λεπτά μετά την γέννησή της στο μαιευτήριο.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τα γενέθλια της μικρής Αλεξάνδρας από την ημέρα του τοκετού

Δημοσίευσε, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την στιγμή που την πήρε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της, με την συγκίνηση και την ευτυχία να διαγράφεται στο πρόσωπό της, ενώ τα σχόλια, τα like και οι αντιδράσεις γέμισαν το προφίλ της, καθώς οι ακόλουθοί της θέλησαν να της ευχηθούν για τα πέμπτα γενέθλια της μικρής της.

Ελεονώρα Μελέτη γενέθλια κόρης

Έτσι ήταν το σώμα της μετά την γέννα

Η Ελεονώρα Μελέτη με πολύ κόπο τα κατάφερε και έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης! Ωστόσο μέσα από μία φωτογραφία θέλησε να δείξει πως έτσι ήταν το σώμα της λίγες μέρες μετά τη γέννα της κόρης της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και διαθέσιμη να μιλήσει για όλα τα θέματα!

Έτσι με μία δημοσίευσή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη μας έδειξε πως ήταν το σώμα της λίγες μέρες αφού είχε γεννήσει!

«Στην αρχή ήμουν διστακτική, μέχρι που πήρα την απόφαση να πέσω στο νερό. Τις πρώτες φορές, κουραζόμουν πολύ, κολυμπούσα λίγο. Ο Θοδωρής που διαβεβαίωσε πως θα αποκτήσω αντοχές και πως πρέπει να περάσω ένα διάστημα προσαρμογής. Σήμερα δύο μήνες σχεδόν μετά, δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν θα πάω τουλάχιστον 2 φορές για κολύμπι, είτε σε πισίνα είτε στη θάλασσα» έγραψε η παρουσιάστρια.

Μελέτη κιλά