Άυπνη στο πλευρό της - Στο νοσοκομείο η 8 μηνών κόρη της Μαντώς Γαστεράτου

Τι συνέβη με το μωρό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μέσα από τα social media και κυρίως μέσα από το instagram βλέπουμε πλέον - από αναρτήσεις - όσα συμβαίνουν στη ζωή της Μαντώς Γαστεράτου, με την τρυφερή μανούλα να μοιράζεται πολλές πτυχές από την οικογένειά της.

Η ίδια μάλιστα ζητάει συμβουλές από άλλες μαμάδες για πράγματα, που δε γνωρίζει, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές, που η Μαντώ από μόνη της θα μοιραστεί κάτι, που έχει ανακαλύψει και το θεωρεί χρήσιμο για κάθε παιδάκι.

Τη Μεγάλη Πέμπτη 13/4 ωστόσο, η ραδιοφωνική παραγωγός έκανε μία όχι και τόσο ευχάριστη ανάρτηση στο instagram αποκαλύπτοντας, πως εδώ και καιρό εκείνη και ο σύζυγός της έτρεχαν στα νοσοκομεία για τη μικρή της κόρη (δείτε εδώ το μαγικό δωμάτιο, που της έχει φτιάξει).

Η αποκάλυψη της Μαντώς Γαστεράτου για το πρόβλημα υγείας της κόρης της

«Καλημέρα ????❤
Επιτέλους καλημέρα! Μετά από μερικές δύσκολες και απαιτητικές ημέρες που τρέχαμε σε νοσοκομεία, άυπνοι και ταλαιπωρημένοι, εξαιτίας μιας βαριάς ίωσης που κόλλησε η Κυβέλη, χαμογελάμε και παίζουμε!
Είναι απίστευτο πως ξεπλένονται όλες οι ταλαιπωρίες όταν τα βλέπουμε υγιή και χαρούμενα!
Αφήνω το λιονταράκι μου να κοιμηθεί κάτω από την ηλιαχτίδα που την λούζει και τον αδερφό της να την προσέχει...», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

Η συνταρακτική αποκάλυψη της Γαστεράτου για τη μεγάλη στροφή μετά την απόκτηση παιδιών

Η Μαντώ Γαστεράτου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star, η οποία και προβλήθηκε την Τρίτη 4/4 με τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό να μιλάει τόσο για την οικογένειά της, αλλά και για τις αποφάσεις, που έχει πάρει σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον.

Γενικότερα μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε την ίδια να εργάζεται είτε σε κάποια ραδιοφωνική εκπομπή, είτε στην τηλεόραση μέχρι που έκανε παιδιά, έγινε μητέρα και έτσι άλλαξαν οι μέχρι τώρα προτεραιότητες της.

Μάλιστα η ίδια έχει πάρει μια ακόμη απόφαση, η οποία μετατοπίζει το ενδιαφέρον της σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, μιας και ετοιμάζεται σε ένα βαθμό να κάνει στροφή στην καριέρα της (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τις δυσκολίες της μητρότητας).

«Αποφάσισα να εκπαιδευτώ ως σύμβουλος ψυχικής υγείας. Έχουν αλλάξει τελείως οι προτεραιότητές μου, στην παρούσα φάση της ζωής μου δε θα άντεχα να λείπω περισσότερες ώρες από το σπίτι. Έχουν γίνει προτάσεις, όταν είμαι έτοιμη και όποτε είμαι έτοιμη και αν και εφόσον βρεθεί μια εκπομπή, που άπτεται στα δικά μου, στο δικό μου φάσμα ενδιαφερόντων...Μια εκπομπή, που έχει να κάνει με την ψυχή», είπε η Μαντώ Γαστεράτου.