«Ναι θα αποκαλυφθεί και θα...» - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έδωσε "γερό" spoil για την Γη της Ελιάς

Αυτό είναι το μέλλον Ιουλίας και Στάθη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογράφος: Νίκος Τσακανίκας
Φωτογράφος: Νίκος Τσακανίκας

H Αντιγόνη Κουλουκάκου ή αλλιώς "Ιουλία" στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην Τζώρτζια Συρίχα και το περιοδικό YOU. Η ηθοποιός μίλησε για όλα - δείτε εδώ αναλυτικά όλη την συνέντευξη - ενώ έδωσε και μερικά spoils για τα επόμενα επεισόδια του σήριαλ.

Οι αποκαλύψεις της Κουλουκάκου για την Γη της Ελιάς

“Η Γη της ελιάς” και η Ιουλία Βρεττάκου που είναι εδώ και 2 χρόνια στην ζωή σου, την έχει αλλάξει;

Δεν έχει αλλάξει η ζωή μου, έχει τροποποιηθεί η καθημερινότητά μου και οι ρυθμοί της. Είναι ένας απαιτητικός ρόλος και με γυρίσματα ως επί το πλείστον εκτός Αθηνών. Από την άλλη όμως συνηθίζω να λέω ότι έτσι είναι η δουλειά μας, χωρίς σύνορα. Ειδικά όταν τα δρώμενα διαδραματίζονται εκτός στούντιο σε αληθινούς χρόνους και τόπους! Βεβαίως πιστεύω πως μου έχει προσφέρει πολλά, με έχει εξελίξει ως ηθοποιό. Μόνο η καθημερινή τριβή στην δουλειά είναι ευλογία για έναν ηθοποιό, συνεχώς δουλεύεις τον ήρωά σου, του προσθέτεις χρώματα στη παλέτα των συναισθημάτων του.

Δείτε επίσης: Αρραβωνιάστηκαν με χρυσές βέρες - Η πρώτη φωτογραφία της Αντιγόνης Κουλουκάκου και του άντρα της από το μυστήριο

Στις εκδηλώσεις θαυμασμού πως αντιδράς; Εμμονικοί θαυμαστές σε έχουν φέρει σε αμήχανη θέση;

Νομίζω ότι με τα παιδιά τα πάω καλύτερα, ίσως γιατί αισθάνομαι και εγώ παιδί ή γιατί μου θυμίζουν κάποιες φορές τον εαυτό μου, ταυτίζομαι και παρασύρομαι μαζί τους πιο εύκολα. Θα τους μιλήσω περισσότερο, μου είναι οικείο όλο αυτό. Με τους μεγάλους νιώθω λίγο άβολα, ντρέπομαι κατά ένα περίεργο λόγο, δεν ξέρω γιατί. Κάτι ακραίο δεν μου έχει συμβεί πάντως, απεναντίας νιώθω μεγάλη αγάπη ακόμα και μέσω μηνυμάτων στο instagram.

Εάν έπρεπε να “πετάξεις” κάτι από τον χαρακτήρα τής Ιουλίας τι θα ήταν;

Δεν πετάς τίποτα από έναν ρόλο και ποτέ. Δεν ταυτίζεσαι με τον ήρωά σου. Ναι, τον καταλαβαίνεις, συχνά δικαιολογείς τις πράξεις του και την συμπεριφορά του γιατί καλείσαι να τον υπερασπιστείς all the way.
Επίσης για έναν ηθοποιό το μεγαλύτερο challenge είναι ένας κόντρα ρόλος, πολλές φορές στην υποκριτική αυτό είναι και το ζητούμενο.

Η Ιουλία αψηφώντας την κλειστή κοινωνία στην Μάνη και προκειμένου να δει ευτυχισμένο τον Στάθη, αγοράζει κρυφά τα κτήματα του Δημοσθένη. Θα αποκαλυφτεί το μυστικό της, θα ανοίξουν μέτωπα που θα την ζορίσουν;

Ναι θα αποκαλυφθεί και θα συμπαρασύρει πρόσωπα και συμπεριφορές, που δεν μπορώ να σας αποκαλύψω περισσότερα. Θα δούμε και άλλες πλευρές της Ιουλίας που δεν ξέραμε ότι κρύβει και θα υπάρξουν τόσες ανατροπές που δεν φαντάζεστε καν τα μέτωπα που θα ανοίξουν.

Δείτε επίσης: «Έχασα το κορώνι μου, αυτοκτόνησε ο γιος μου!» - Ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα

Οι σχέσεις Ιουλίας – Ισίδωρου θα διαταραχτούν περισσότερο, ή εκείνος κάποια στιγμή θα κάνει πίσω στην σχέση της με τον Στάθη;

Η σχέση του Ισιδώρου με της Ιουλίας, δεν διαταράσσεται ποτέ τόσο πολύ, γιατί στη πραγματικότητα υπάρχει βαθειά αγάπη μεταξύ τους, σεβασμός αλλά και αδυναμία. Πάντα στο τέλος κάτι θα γίνεται και θα είναι αγαπημένοι γιατί το θέλουν οι ίδιοι.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μιλά για όλους & για όλα: «Εγώ είμαι και λίγο μαγκάκι στη ζωή μου!»

Πότε θα δούμε την αποκάλυψη της σχέσης Ιουλίας - Στάθη;

Όλοι το ξέρουν... Θα κυκλοφορήσουν και δημόσια στο χωριό και στο καφενείο του Πότη.

Ο γάμος σου με τον Στάθη θα γίνει προς το τέλος της φετινής σεζόν ή θα ανατραπούν όλα και θα ακυρωθεί την τελευταία στιγμή;

Τώρα αλήθεια περιμένεις να σου πω; Τα χείλη μου σφραγισμένα, αν και μου έρχεται να σου τραγουδήσω τη “Ρόζα”. Μη με ρωτάς γιατί, αυτοί οι στίχοι μου ήρθαν στο μυαλό.. «Τα χείλη μου ξερά και διψασμένα γυρεύουνε στην άσφαλτο νερό περνάνε δίπλα μου τα τροχοφόρα και συ μου λες μας περιμένει η μπόρα»

Από εγωισμό και μόνο θα πληγωθεί η Ιουλία από τον γάμο του Κουράκου με την Ευτυχία;

Όχι καλέ, ίσα ίσα που επειδή η Ιουλία δεν γνωρίζει τη πολιορκία του Κουράκου στην Ευτυχία, ούτε το φιλί που προηγήθηκε μεταξύ τους, αισθάνεται ότι όντως έχει κάνει λάθος απέναντί του και ότι τον πλήγωσε άδικα. Την απελευθερώνει η αποκάλυψη αυτής της σχέσης και ο γάμος τους. Επίσης μη ξεχνάμε ότι η Ιουλία υπολογίζει και τον κόσμο και τα κουτσομπολιά. Κατά βάθος είναι μια μικρή Ισίδωρος. (γέλια)